Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

POMAGAMY =)

ganjafriend777.fm
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, jeden z naszych :4l: braci przechodzi właśnie dosłownie piekło na ziemi! Chciałbym aby ta mała społeczność się jakoś skrzyknela i pokazała, że oprócz chęci do gry ma również wielkie serce!! 

Zasady są takie : gdy wpłacamy pieniądze wpisujemy swój nick z gry (ja się dopytam czy jest możliwość wysyłania sms, bo sam bym tak wolał bo niemam dostępu do konta bankowego oraz na chwilę obecną oszczędności) wpisujemy to, aby naszemu koledze zrobiło się miło i żeby wiedział, że moze na nas liczyć :)

https://pomagam.pl/7ixu7r6i

Więc jak?? Jesteś z nami?! Pomożesz?! 

Liczy się każdy gest, każdy grosz jest na miarę złota 

Moi drodzy! Od godziny 7 rano do teraz udało nam się uzbierać az 700 zł!!! Podziwiam wasza chęć do pomocy ale to trzeba nagłośnic jeszcze bardziej!! Udostępniać gdzie się da :) podziwiam szlachetny gest @GhostTownPL który wpłacił jednorazowo az 100 zł, również @Pjeter.Który wpłacił 50 zł, jestem z Was dumny oby więcej takich osób!!! Również się dołożę, lecz najpierw muszę na to zzapracowac 

Co do SMS, chyba będziemy musieli sami ogarnąć taka zbiórkę. Jeśli ktoś już organizował podobną bardzo bym prosił o kontakt w celu udzielenia pomocy / informacji w organizacji 

W dniu 17.07.2018 o 18:33, console. napisał:

Co ja caritas jestem?

I czemu w dziale zabawy to jest?

Rozwiń  

Bo to jest zabawa! Masz hajs ,budzisz się i nudzisz przy okazji,idziesz na dwór, palisz fajkę i myślisz o życiu,wtedy przypomina Ci się jednen z graczy z 4l który właśnie stracił wszystko, dajesz przelew i jesteś szczęśliwy, że ktoś zależy od Ciebie @console.

W dniu 17.07.2018 o 18:33, console. napisał:

Co ja caritas jestem?

I czemu w dziale zabawy to jest?

Rozwiń  

Może trochę więcej współczucia? Zastanów się nad swoimi słowami, a kiedy będziesz to robił pomyśl o tym, że kiedyś może ty będziesz potrzebował pomocy. Pamiętaj karma wraca. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin