Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Bartex - oskarżony przez .:XUBIT:.

XUBIT.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Bartex_
Data i godzina zdarzenia: 20:20
Pełen opis sytuacji: Jadę sb przez sf aż tu nagle wyskakuje mi radiola na czołowe myślę no spk i tak miałem rozwalone auto , więc jadę sb dalej . No i tak daje i był akurat most a tam blokady automatyczne i jakaś radiola . Nie wychowalnym , wiec się odbiłem . No i stoję a Ci do mnie wyskakują , z tym bindem na zatrzymanie po ucieczce . Pytam o co chodzi bo nic na czacie nie miałem a Ci do mnie , że ucieczka przed SAPD

Dowód, który to potwierdza całe zajście: mg dać logi jak bd potrzebne . 

PS link do panelu pp : https://imgur.com/a/YEveWfe 

Edytowane przez .:XUBIT:.

Jest to skarga na mnie, więc powinienem się wypowiedzieć i tak zrobię.

1. Jak pod prąd? Jechałem swoim - poprawnym pasem, a ty jadąc pewnie ponad 100 km/h na Garci wybiłeś się na progu zwalniającym przez co wleciałeś we mnie "na pełnej".
  2. Wleciałeś na mnie po czym od razu przy Tobie włączyłem sygnały świetlne oraz dźwiękowe, lecz nie zdążyłem Ci wysłać informacji, że nakazałem Ci się zatrzymać, bo od razu vmaxem poleciałeś, a Sultan ma lepsze przyspieszenie niż radiowóz.
  3. Nie mów, że nie wiedziałeś o co chodzi, bo leciałeś krętymi drogami i słyszałeś dźwięki radiowozu, gdy leciałeś vmaxem.
  4. Blokady automatyczne - chyba normalne, że jeżeli są one w naszym dostępie to je wykorzystujemy.
  5. Odkąd nie jesteś we frakcji robisz wszystko, aby mieć pościg - uciekasz podczas kontroli świeżo upieczonym Police Officerom, więc nie zgrywaj niewiniątka i nie mów, że nie wiedziałeś, że Cię gonie.

Czekajmy na wypowiedź zarządu.

Jak zaranie pościg jeden chciałem zrb a spytaj się lampiego , że mu się jakoś zatrzymałem . Propo krętych dróg to jest zwykła droga obok kuriera i dalej w stronę sf . Jakby to był poprawny pas to bym w ciebie nie wjechał bo jakoś umiem jeździć . A jeśli nawet to bym się zatrzymał . I jestem ciekaw jak na wyciszonym mta miałem cb słyszeć . A jeżdżę szybko bo lubię a nie żeby robić pościgi .

Ehh nie zrozumiałeś chyba tego co napisałem.

1. 16 minut temu, Bartex_ napisał:

Sultan ma lepsze przyspieszenie niż radiowóz.

Lampi wtedy jechał infernusem, a nie radiowozem.

2. 13 minut temu, .:XUBIT:. napisał:

I jestem ciekaw jak na wyciszonym mta miałem cb słyszeć . A jeżdżę szybko bo lubię a nie żeby robić pościgi .

Masz wyciszone MTA - to jest moja wina? Nie. Lubisz szybko jeździć? Okej, nie mam nic do tego tylko proszę Cię, abyś zachował ostrożność, ponieważ ( napiszę to ponownie ) wybiło Cię na progu zwalniającym. Jakbym faktycznie jechał pod prąd to bym zapłacił za szkody oraz przeprosił, ponieważ jako e-funkcjonariusz powinienem dawać przykład e-obywatelom.

Edit: To nie ja kazałem wsadzić pojazd na parking policyjny oraz to nie ja podawałem kwotę mandatu. Od razu jak zostałeś wsadzony do mojego radiowozu udaliśmy się na Dillmore ;).

Edytowane przez Bartex_

Nie ma progu zwalniającego? Spieszę Ci ze zdjęciem, które twierdzi, że jednak takowy próg tam występuje.

Nie unikniesz kolizji? Hmm interesujące. Jadą te 80 km/h jak narzuca na nas Kodeks Ruchu Drogowego i ktoś wykona manewr skrętu przy czym zajeżdżając nam drogę możemy odbić w przeciwną stronę, aby uniknąć kolizji, więc nie mów, że się nie da, bo się da tylko trzeba chcieć ;).

ukVRnLr.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin