Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Andrzej111 skarga na StivGamer

Lawenda*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick z serwera:.DerricK 
Login z serwera:Andrzej111 
Nick osoby oskarżonej:StivGamer
Powód napisania skargi:0rp

Przybliżona data zdarzenia:2018.07.29 okolo godziny 19:50
Dowody:ss
Opis sytuacji: zostalem zatrzymany z powodu wysokiej prędkości po czym drugi policjant nie ostarzony kazal mi pokazac apteczke otworzylem bagaznik i pisalem na /me nagle oskarzony zlapal mnie wsadzil do radioli i wladzil na 40minut do jaila
Coś od siebie:mysle ze oskarzony nie ogarnia 0rp SAPD i powinirn sie cofnąc na range asapd zeby zeby sb all przypomnieć 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:

Jestem oskarżony więc się wypowiem.

1. Byłeś poszukiwany na podstawie komputera, później dam ssa jeśli zarząd sobie zażyczy (Harry go zrobił, ponieważ siedział na g i poprosiłem go o to, aktualnie on nie ma dostępu do komputera).

2. Dlaczego miałbym niby zostać cofnięty do akademii, skoro odegrałem dokładnie tak jak mnie uczyli, z resztą jak inaczej miałbym Ciebie wyciągnąć z pojazdu? Po odegraniu RP z dokumentami etc. sprawdziliśmy Cię w komputerze. Byłeś poszukiwany więc prosiłem o pokazanie apteczki, wyszedłeś z pojazdu a ja Cię zakułem i wsadziłem do radioli. Po wsadzeniu Ciebie do radiowozu przedstawiłem Ci zarzuty.

3. Nie zostałem poinformowany o skardze, dopiero gdy H3xO wbił na tsa, powiedział mi, że mam skargę.

Dzięki i pozdrawiam.

Edytowane przez StivGamer

1 godzinę temu, .DerricK napisał:

Ja mówiłem pisze skarge

Większość osób tak pisze, z resztą pisałeś to wczoraj i myślałem, że będzie wczoraj a nie było, a dziś się jej nie spodziewałem. A poza tym twoim obowiązkiem jeśli napiszesz skargę to jest mnie o tym poinformować, dziękuję czekam na zarząd.

Edytowane przez StivGamer

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin