Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na n4rge- Oskarżony Przez Kamuluczek,Marcinek123

vernervb
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick Funkcjonariusza: n4rge

Data I godzina Zdarzenia: 2018.08.06 Godzina: Koło 9:15

Pełen opis sytuacji: Kiedyś Uciekał Kamuluczek Policji i mu pomagałem Taranowałem SAPD i przeszkadzałem w Pościgu. Odsiedzieliśmy swoje. Poczym dziś rano Hinox  Zatrzymał Kamuluczka (nie było mnie na serwerze) i z tego co mówi Kamuluczek sprawdził go w Kompie i jest poszukiwany a odsiedzieliśmy swoje. Więc n4rge Jak Poinformował mnie Hinox że on go wpisał. A odsiedzieliśmy Więc to wina n4rge że nas nie wypisał.

Dowód, który to potwierdza całe zajście: :https://imgur.com/UyAcXw2 ten potwierdza że był dziś w więzieniu 

// Wklejam za Kamuluczek bo jest nowy i nie ogarnia Forum 

Ja mam urlop od 20 lipca na miesiąc, czyli akcja już lekko przedawniona ;)

Nie pokazałeś tu żadnych dowodów na to że ja Cie wsadziłem, ani nie poprosiłeś Hinoxa o loga z komputera policyjnego z datą i powodem. Nikt nie wie przez to czy potem ponownie nie zostałeś wpisany do komputera po odsiedzeniu.

Edytowane przez n4rge

Na zasadzie słów też mogę powiedzieć że na pewno wypisałem go z komputera tak samo jak Ty z tym że on nie uciekał.

Nie pokazałeś tu podstawowych dowodów, tylko screena z więzienia z nie wiadomo kiedy. Nawet on nie posiada loga i informacji o tym, za co siedzisz i kto Cie tam dał.

Spoiler

gpTw1Jv.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin