Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Monkey - oskarżony przez Kaukazu

Kaukazu
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Monkey
Data i godzina zdarzenia: Wczoraj około godziny (nie jestem w 100% pewny nie patrzyłem na zegarek) 16
Pełen opis sytuacji: Jechałem sobie z kolegą po giełdzie patrzyliśmy sobie auta, po czym skończyliśmy oglądać rozpędziliśmy się do wyjścia, a tam jakiś policjant pewnym momencie rozstawił kolczatkę na 2sek my w nią wjechaliśmy, bo nie mieliśmy nawet czasu na zareagowanie, my wjechaliśmy to on odrazu zabrał i poszedł jakby nic się nie stało, my pod niego pojechaliśmy i mówiliśmy żeby zapłacił za opony albo skarga, to on nic nie odpisywał więc napiszę tą skargę. Koszt opon wyniósł 800zł. (Ten motor ma teraz kologa gracz : Venzi był to PCJ-600)
Dowód, który to potwierdza całe zajście: Dowodów nie mam bo bym musiał to nagrać, jedynie kolega oraz inni gracze wydzieli moje przebite opony na giełdzie, oraz admin, bo napisałem odrazu na tego Monkey reporta i admin powiedział, że muszę skargę na niego napisać.

Mam nadzieje, że Monkey odda za naprawę kół, bo jednak 800zł nie leży sobie na ulicy.

Edytowane przez Kaukazu
Poprawa nazwy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin