Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Sprzedam

kurnik
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Model: Euros
ID: 20447
Pojemność silnika: 2.2
Przebieg pojazdu: 8768.59km
Dodatki: LPG 50||licznik zielony||up1 up3||Wykrywacz fotoradarów||CB radio||Ogranicznik||fele malowane||x2 klucze||
Cena: 350k
Coś od siebie: auto jest bardzo ładne nadaje się na drift jak i do szybkiej jazdy jego vmax wynosi 210km/h autem jeździ się bardzo przyjemnie jest ono bardzo ładne. Jeżeli zastanawiasz się czy cena nie jest za duża to wydaje mi się że nie jest na serwer wracam po długiej przerwie więc nie wiem do końca jak stoją teraz eurosy wiem że są tańsze ale nie wiem o ile.Jestem otwarty na propozycje zapraszam do ich składania jednak proszę nie przesadzać z proponowaną ceną. Oferty można pisać pod spodem. Odrazu informuje że nie wymieniam się. Pozdrawiam oraz czekam na propozycje.:D 
SS’y:znajduje się on koło przechowywalni lv

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin