Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

jesu wiezienie za nic

MajorSuchy1
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick z serwera:MajorSuchy1
Login z serwera:MajorSuchy1
Nick osoby oskarżonej:Nexan
Powód napisania skargi:siedze za brak kompetencji policjantów

Przybliżona data zdarzenia:dzisiaj
Dowody:brak skad miałem wiedzieć że 15 dni temu policjant nie odznaczy że już odsiedziałem kare
Opis sytuacji: <dokładny, kilkuzdaniowy opis> no zostałem zatrzymany przez policjanta otrzymałem mandat oraz zatrzymany do aresztu na 30 minut za wpis z przed 15 dni za ktory juz odsiedziałem kare 70 minut  
Coś od siebie: prosze o szybkie rozpatrzenie mojej prośby o wypiszczenie mnie!
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:
  sam wyszedł z inicjatywą by napisać skarge!

Widzę , że jesteś aspołeczny i nie miałeś nigdy okazji rozmawiać z ludźmi...Napisałem Tobie abyś napisał skargę na osobę , która Cię nie wypisała z komputera , a nie na mnie ... Najlepsza odpowiedzią na tą skargę było by tzw. ''XD'' ale będę poważny.

Zatrzymałem Ciebie , sprawdziłem w komputerze , byłeś poszukiwany za o to te wpisy : https://zapodaj.net/50c38e4f5e158.png.html 

Kłania się czytanie ze zrozumieniem. 

@EDTI: Aaa i jakbyś mógł to napisać po Polsku byłoby naprawdę świetnie!

Edytowane przez Nexan

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin