Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na GyCek - oskarżony przez Kyzzw

nywis'
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @GyCeK
Data i godzina zdarzenia: 17.08.2018 - 10:50 - 11:00
Pełen opis sytuacji: Przekroczyłem prędkość na Garcii w San Fierro, więc funkcjonariusz nakazał mi się zatrzymać, ale co ja będę, zacząłem ucieczkę, która trwała nawet krócej niż 10 minut, pojechałem z kolegą na strefę DM, wysiedliśmy z auta i poszliśmy na dach, miałem utrudnienie co do strzelania, więc nie miałem szans na zabicie go (klawisze mi się poprzestawiały), funkcjonariusz schwytał mnie i kolegę, ale kolega zdążył uciec, bo funkcjonariusz zwlekał z zakuciem go (nie mądre to było, serio), po paru minutach wyjechaliśmy radiowozem za strefę DM i oskarżony napisał, czy przyjmuję mandat o kwocie 8120 PLN + 29 punktów karnych więc moje pytanie brzmi, skąd ku**a taka kwota? Widać, że z du*y wzięta, serio, całe te SA Police Department to dla mnie jedna wielka kpina, która utrudnia rozgrywkę innym graczom + oskarżony nie wiem jakim cudem wsadził mnie do więzienia aż na 85 minut, gdzie ucieczka trwała mniej niż 10 minut, oraz nie miałem żadnych wpisów. Od paru dni zauważyłem, że ten osobnik za bardzo nadużywa swoich praw we frakcji, niby jest takim aniołkiem, ale nawet nie da dojść do zdania, ostatnio mnie też zatrzymał, pisałem na czacie, że przyjmuję mandat, a ten mnie wj****ł do radiowozu i do więzienia. (Znając życie, skarga zostanie zamknięta, bo to przecież SA Police Department. :) )
Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://imgur.com/a/7oZO9lp

Sama skarga powinna zniknąć w związku z językiem jakim się posłużyłeś pisząc ten temat.

Po drugie, pisana jest w widocznym zdenerwowaniu i chęci odegrania się za prawie 10 tysięcy mandatu.

Po trzecie:

eGrcjge.png

Po czwarte, przemyśl teraz skąd taka kwota się wzięła.

Odrzucam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin