Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Klawisze zacinają się podczas grania w gry.

Shaane
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Mam problem, otóż, gdy gram sobie w CS:GO/LoL'a chodzę postacią i nagle 1 klawisz się buguje (Na przykład gdy w Counter Strike'u strzelam lewym przyciskiem myszy to przez chwile ten przycisk cały czas jakby się "trzyma" i broń sama strzela, a ja nic nie mogę zrobić) i nie mogę nic potem zrobić, po chwili klawisz się odbugowuje i mogę normalnie grać, lecz ten błąd pojawia się chwile potem jak się ten klawisz odbuguje. Przez ten problem nie mogę normalnie grać w swoje ulubione gry. Nie wiem czy to wina klawiatury czy innych czynników. 

Może ktoś będzie umiał zaradzić temu problemowi. Dziękuje i pozdrawiam.

Wszystko mi sie buguje, jutro postaram się nagrać jak to wygląda. Na przykład jak chodzę postacią klikam W i idzie, a klikam A i skręca z opóźnieniem. Tak sie dzieje w CSie i LoLu. W GTA normalnie wszystko działa

Edytowane przez Shaane.cj

Myszka: Bloody V5

Klawiatura: Modecom Volcano Hammer

System operacyjny: Windows 7 Professional

Myszki i klawiatury nie mam podłączonej obok siebie. Są jedno wyżej, drugie niżej. A to jest USB (Klawiatura i myszka na USB)

Edytowane przez Shaane.cj

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin