Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Klawisze zacinają się podczas grania w gry.

Shaane
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Kiedyś szukałem jak przyspieszyć uruchamianie csgo.. W poradniku było, aby dodać pewną linijkę we właściwościach csgo.. Po tym zaczął się problem, gdy strzelałem właśnie tak samo się działo, na sekundę broń nadal strzelała. Po usunięciu linijki gra działała poprawnie. :) Sprawdź linijkę we właściwościach gry

Oczywiście podaje to, niekoniecznie moze pomóc, gdyż mi też to się działo i w taki sposób naprawiłem a mianowicie fsdfsdf.png.b31f5f9481db816a8337c533ecb46669.png

1. Klikasz prawym na csa i wchodzisz we właściwości i klikasz opcje uruchamiania.

2. Ja miałem tutaj wpisaną linijkę, dlatego mi się zacinały przyciski, możliwe, że też coś miałeś wpisane, najlepiej jest mieć puste pole.

@Shaane.cj coś obciąża ci procesor dosyć mocno, prawdopodobnie bawiłeś sie opcja "USTAW PRIORYTET" gdy jaka kolwiek aplikacja która jest w pewnym sensie obiciązająca dla pocesora, i dostanie priorytet... następuje "Kolejka drogi do procesora"
Problem nie leży po stornie gry, lecz po stronie twojego PC, też jest opcja, szkodliwego oprogramowania.

Edytowane przez Danboss.cj

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin