Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Raffle o BF Injection

ViperCS
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

O co chodzi w raffle:
Do wygrania jest BF Injection, zeby wygrac musisz kupic tickety (lub jeden ticket). Koszt jednego ticketa wynosi 5000 pln. Po sprzedaniu 10 ticketow, losuje wygrywajacego z random.org. Losuje liczbe od 1 do 10 i wylosowana liczba odpowiada wygranemu ticketowi. Wygrywajacy po losowaniu dostaje auto za free wymianie.

Zasady:
1. Jeden ticket kosztuje 5000 pln.
2. Wygrywajacy musi sie zglosic po auto w przeciagu 24 godzin.
3. Tickety kupuje sie tylko od ViperCS.
4. Jezeli nie uzbieramy wystarczajacej ilosci ticketow (10) pieniadze sa zwracane.
5. Brak mozliwosci zwrotu pieniedzy przed losowaniem lub przed anulowaniem raffla.
6. Mozesz maksymalnie kupic 5 ticketow.

Jak kupic tickety:
Zglos sie do mnie na servie (/pm ViperCS) i sprawdz czy nie jestem afk, jezeli nie wyslij mi pieniadze i za kazde 5k ktore wyslesz dostaniesz 1 ticket. (Napisz ktory chcesz ticket, jezeli tego nie napiszesz dam ci pierwszy wolny z rzedu). Wpisze cie wtedy na liste ponizej. Losowanie odbedzie sie gdy zbierzemy 10 ticketow. 

Jezeli czegos nie rozumiesz pisz /pm ViperCS na serverze.

Tickety : 
1 - Wolne
2 - Wolne
3 - Wolne
4 - Wolne
5 - Wolne
6 - Wolne
7 - Wolne
8 - Wolne
9 - Wolne
10 - Wolne

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin