Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wszystko, co dobre kiedyś się kończy :(

ReBelle
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Zapewne tylko niewielka część z Was wie, że swoją karierę na 4L zaczęłam od zapierdzielania na lawetach po 10 godzin dziennie :D Na serwer ściągnął mnie @KiLLYouDeaD, do dziś pamiętam relogowanie nawet po kilka razy, byle tylko dostać trasę w tym samym kierunku. Mój nick pochodził wtedy od mojego imienia, ale pamiętam, że szybko go zmieniłam przytłoczona ilością wirtualnych adoratorów. Jestem typem osoby ambitnej, która musi się rozwijać, działać, nie potrafię stać w miejscu, i przez ten rok i 4 miesiące grania tutaj całe szczęście bez przerwy miałam do czego dążyć. Począwszy od majątku, przez rangę w administracji, aż po zarząd w ukochanej frakcji. To ostatnie było tym, co przez ostatni czas mnie tutaj trzymało. 
Niestety, wszystko co dobre musi się kiedyś skończyć. Niektórzy zauważyli już, że w nocy zdecydowałam się opuścić swoje stanowisko w SAPD. Z dołączeniem do serwerowej policji (po przejściach w ówczesnym TSA) nie wiązałam jakichś większych planów, ot ostatnia szansa dana 4Life'owym frakcjom. Do momentu pierwszego spotkania akademii, prowadzonego przez @Baker. Nie znaliśmy się wtedy jeszcze z Oskarem (no, poza okazyjnym widywaniem swoich nicków na chacie administracji), ale przez te niecałe dwie godziny wprowadzania mnie i kilkudziesięciu innych osób w szczegóły naszych przyszłych obowiązków zrobił na mnie ogromne wrażenie. Nie spodziewałam się, że jest tu ktoś, kto tyle zaangażowania i pasji wkłada w prowadzenie wirtualnej instytucji w grze. Byłam tak zauroczona, że zaraz po gali napisałam nawet do @ZbyK.gg, że TO się nazywa lider. Dla niego chciało mi się poświęcać czas na SAPDy, angażować w życie frakcji, walczyć o jej dobre imię i pomagać w rozwoju. Od moich pierwszych dni na służbie, aż do ostatnich dni w zarządzie dawałam z siebie wszystko, starając się być wsparciem dla każdego, kto zdecydował się wstąpić w nasze szeregi, ale przede wszystkim dla Bakera. Wiem, że wiele osób ma o nim negatywną opinię. Ale jeśli ktoś uważa, że był złym liderem musi być albo ślepy albo głupi. SAPD bez niego nie ma dla mnie sensu i dlatego też w nocy pojawiło się w dziale frakcyjnym moje odejście. 
W dziale ekipy pojawiła się już także informacja o moim odejściu z rangi, ogłoszenie jest zapewne kwestią czasu. Czy opuszczam serwer na dobre? Jeszcze nie wiem, na tę chwilę wiem jednak, że zbyt szybko mnie tu nie zobaczycie. Przyda mi się dłuższy odpoczynek od serwerowego życia, który mam nadzieję pozwoli mi się utwierdzić w przekonaniu, że to dobry moment na definitywne zerwanie z MTA :angel:
Ani na forum administracji ani w dziale frakcji nie pofatygowałam się o otagowanie nikogo, więc chcę to zrobić tutaj. Nie będzie tego dużo, bo równie dobrze mogłabym otagować większość serwera, ale chcę wyróżnić kilka osób.

@PerPani - moja piękna ukochana serwerowa kobietka przodem <3 Jesteś najlepsza i nigdy się nie zmieniaj! Jestem dumna mając kogoś takiego, jak Ty w mojej organizacji. Kogoś, kto udowadnia, że są tutaj przedstawicielki płci pięknej potrafiące coś osiągnąć same, bez zgrywania atencjuszek :wub: Dziękuję, że zawsze mogę na Tobie polegać i za wszystko co robisz dla Thug 4Life!

@KiLLYouDeaD - bez Ciebie nie byłoby mnie tutaj, nie żegnam się w sumie, bo to gra tutaj to tylko kolejny etap naszej przyjaźni, dzięki, że mnie tu sprowadziłeś, że tak jak w każdej innej kwestii i tu zawsze mogłam na Ciebie liczyć, za szansę w TSA no i mam nadzieję, że nie poddasz się w staraniach o supporta, jesteś osobą, której ufam jak mało komu i myślę, że nadejdzie ten dzień, kiedy i RCONi dadzą Ci kredyt zaufania <3

@Baker - oznaczam tylko po to, żeby publicznie napisać, że poznanie Ciebie jest najlepszą rzeczą, jaką tutaj osiągnęłam. Jestem dumna, że mogłam tu działać u Twojego boku i dzielić z Tobą te lepsze i gorsze etapy serwerowej kariery. Kocham Cię najmocniej :wub:

@Krul.wd, @Syriusz*, @Silny, @Hejlo - to osoby, które pierwsze przychodzą mi do głowy kiedy myślę moim życiu "zwykłego gracza" - dzięki za wszystkie śmiechy, wspólne siedzenie na służbie, uwielbiam Was <3

@AdiK., @Purmur, @Nukill, @TheKruzii, @YankeeS - moi absolutni ulubieńcy jeśli chodzi o grono administracyjne, róbcie dalej swoje i życzę Wam samych sukcesów! To samo tyczy się zresztą całej reszty ekipy, wszyscy jesteście wspaniałymi ludźmi :)

Na koniec zostawiłam sobie RCONów:

@Lukasz1393 - przez pewien czas byłeś jedną z najbliższych mi tutaj osób, potem kontakt się trochę urwał i w końcu przyszły obowiązki RCONa, ale chcę żebyś wiedział, że jedne z moich najlepszych wspomnień z serwera to te z naszej wspólnej gry <3 Powodzenia na randze i wyślij zdjęcie jak się dorobisz tego garniturku wreszcie :wub:

@DeltaRon - dziękuję za wspólne odwalanie, mnóstwo śmiechu za każdym razem, jak wejdziesz na serwer, za przepiękne radiolki i to, że można z Tobą pogadać o wszystkim, jesteś świetnym człowiekiem i cieszę się, że się poznaliśmy! :angel:

@Zebra - dziękuję za wszystko Ewuś, jesteś tą perełką w administracji RCON, do której można przyjść z każdą prośbą i problemem :*

@ZbyK.gg, @Greyna.gg - dziękuję za zaufanie, szansę w ekipie serwera i za wszystko wszystko Państwo RCON! <3 

Jak pisałam wyżej - mogłabym tu oznaczyć praktycznie większość serwera, wielu z Was przewinęło się przez moje 4Life'owe życie zostawiając w nim jakiś ślad. Dziękuję Wam wszystkim za miłe chwile i wszystkim życzę osiągnięcia nie tylko serwerowych celów <3 Trzymajcie się! :angel:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin