Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na BlackSkorpio69

Neon.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Neon
Nick osoby oskarżonej: @BlackSkorpio69
Powód napisania skargi:  Brak odgrywania RP i brak kominikacji ze mną.

Chciałem zabrać pojazd bo szybko skoczyłem na giełdę a owy BlackSkorpio postanowił być nie miły i specialnie załozył mi blokadę.Po chwili chciałem się z nim skontakować i zapytać o powód a on nie raczył mi go napisać.Chcialem się z nim skontakować to postanowił mnie ignorować, nie wiem czy taki pracowonik w SARA ma miejsce z takim podejsciem do innych graczy.
Dowody: Prosze bardzo:

rjtwZ2P.jpg

5qpiuyi.jpg

P8ksHkW.jpg

H0aWArN.jpg

Świadkowie (tylko jeśli posiadają dowody): Miałem streama na YT:

KropekTV, Insomnia,Limak, krisu, Mropenn_ ,VersuN

POZWALAM O WYPOWIEDZ KAZDEMU SWIADOKOWI KTO BYŁ NA STREAMIE!

Edytowane przez .Neon.

Po przedstawieniu dowodu od oskarżonego w postaci SS, jak pojazd był porzucony oraz logów, na których widać jak wykonuje RP, a Twoi widzowie mu piszą np. " bo kopa dostaniesz ", " zycie ci nie mile " zostaje uniewinniony. Po co miał Ci odpisywać skoro każdy mu postanowił przeszkadzać - miał SS jak stał porzucony to i go zabrał na PP za odpowiednią kwotę. Nieodgrywanie RP - skoro na dwóch Twoich zdjęciach widać kawałek RP?  A resztę przekazał w logach. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin