Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika <Malinaaa> oskarżony przez <miodek516>.

miodek516
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: miodek516
Nick osoby oskarżonej: Malinaaa
Powód napisania skargi: Stoje sobie pojazdem z boku na chodniku trochę wychodząc na jezdnie z włączonymi światłami awaryjnymi i zgaszonym silnikiem kiedy podchodzi do mnie oskarżony przedstawia się i prosi o przestawienie pojazdu na parking pytam się dlaczego a on powiedział że sprawiam niebezpieczeństwo to go poprosiłem o dokładny paragraf regulaminu serwerowego a on zlał to i odliczał w końcu poszedł po blokadę i próbował mi ją założyć. Prosiłem go o podanie paragrafu z regulaminu osobiście sam takiego nie widziałem. Uważam że powinien podać paragraf z regulaminu bo miałem zostać za to ukarany. Proszę o ukaranie gracza 
Dowody: https://imgur.com/a/FU0gKyW
Świadkowie (tylko jeśli posiadają dowody): Brak

Na ss jest przedstawiony buffek ale nie w ty miejscu w którym zwracałem ci uwagę to po pierwsze. Po drugie stałeś na chodniku poprosiłem cię po przestawienie auta na parking. Odmówiłeś zasłaniając się paragrafami nie odpowiedziałem bo takie coś jak ,, paragraf ,, na serverze nie istnieje jest co najwyżej regulamin severa oraz SARA. Poprosiłem cię w sumie 3 krotnie o przestawienie auta ((pytałem też czy nie odgrywa RP jakiegoś)) po 3 krotnej prośbie  mam prawo założyć blokadę. Postanowiłeś uciec więc odpuściłem i przeszedłem do dalszego wykonywania swojej pracy. Dodam jeszcze że mnie rozjechałeś i było to zgłaszane supporterowi wraz z ss których już niestety nie mam. Miejsce zdarzenia to było kilka metrów od wjazdu do giełdy LV 25-250k @kolin2310 był wtedy na mumblu i był poniekąd świadkiem całej sytuacji. PS ten ostatni ss i /pm ,,masz skargę,, to ty do mnie napisałeś :D

Edytowane przez Malinaaa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin