Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

News Choppera! Jedyny na serwerze!

Dv1Xx.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Model: News Chopper (helikopter)

Pojemność silnika: 1.6 cm

Przebieg: 400 km +/-

Usterki: Brak.

Cena: Kup teraz: 650k, mogę również wymienić.

ID: 7k

Kolor: Niebiesko biały

Tuning: Brak.

Kolor świateł: Brak.

SS'y: 

Zapoznałem się z regulaminem, będę go przestrzegać oraz licze się z jego konsekwencjami: Dviks*

Ja Ci pyszny ziomeczku oferuje wszystkie pojazdy, możliwe do kupna u nowego cygana, na serwerze, którego założycielami są NeX (Nexembers pyszny ziomeczek), XQward (ziomeczek RCON) i ZbyK (Zbyklon osoba, która zbanowała mnie dawno temu, nadał mi jedynego bana ale też ziomeczek pyszny i właściciel serwera pysznego 4lif'a naszego, który nową edycje miał 27.03.2015 o godzinie 20:02). Pojazdy mają ładne kolory i magiczne ID! Wszystkie powyżej 10k ID mają! I przypominam o moim suppie utraconym kiedyś tam, wiem, że odszedłem ale mam ochote to napisać, nikt nie jest przeciwny mojemu powrotowi bo się nie pytałem, zgadzasz się na moją ofertę pyszny ziomeczku DV1X'ie?

Ja też jeszcze przemyślę tą translakcję, w ciągu 48h napiszę odpowiedź, czy się zgadzam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin