Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika HeGe oskarżony przez marcinus1811.

marcinus1811
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: marcinus1811
Nick osoby oskarżonej: HeGe
Powód napisania skargi: Zabranie pojazdu na parking policyjny, kiedy w pojezdzie znajdował się jego właściciel a z tego co pisze w regulaminie:

§14. Zabrania się holowania pojazdu w momencie przebywania w środku kierowcy.

A w dodatku pracownik faworyzuje innych graczy ściągając im blokade z pojazdu, nawet jeśli ten gracz miał mute i nie miał miożliwości poprosić o zdjecie blokady. 
Dowody: https://imgur.com/a/2ghYtpd
Świadkowie (tylko jeśli posiadają dowody): -

A tutaj inforamcja o skardze: https://imgur.com/a/WF71Mzz 

10 minut temu, marcinus1811 napisał:

Twój nick: marcinus1811
Nick osoby oskarżonej: HeGe
Powód napisania skargi: Zabranie pojazdu na parking policyjny, kiedy w pojezdzie znajdował się jego właściciel a z tego co pisze w regulaminie:

§14. Zabrania się holowania pojazdu w momencie przebywania w środku kierowcy.

A w dodatku pracownik faworyzuje innych graczy ściągając im blokade z pojazdu, nawet jeśli ten gracz miał mute i nie miał miożliwości poprosić o zdjecie blokady. 
Dowody: https://imgur.com/a/2ghYtpd
Świadkowie (tylko jeśli posiadają dowody): -

A tutaj inforamcja o skardze: https://imgur.com/a/WF71Mzz 

Co do tej skargi masz tu ss, że NIE byłeś w pojeździe: https://imgur.com/a/I5bGFGE. Ściągnąłem im blokadę, bo nie wyleciał od razu z buzią do mnie oraz postanowił przeparkować auto.

Tak w tym momencie nie znajdowałem się w pojezdzie, blokada jeszce nie była założona nie będe ukrywał, że poszedłem szukać kluczy do sultana, lecz pózniej postanowiłem odjechać z tamtąd do innego miasta szukać a tu była blokada a ty gdzieś biegałes zakładając inne blokady i właśnie wtedy siedziałem w pojezdzie i ty przybiegłeś i odrazu wciągłeś pojazd na lawete wtedy gdy ja w nim siedziałem. A skąd wiesz, że gracz w zielonym pojezdzie postanowił przeparkować pojazd, nie miał jak ci napisać o tym ponieważ miał mute. 

17 minut temu, marcinus1811 napisał:

Tak w tym momencie nie znajdowałem się w pojezdzie, blokada jeszce nie była założona nie będe ukrywał, że poszedłem szukać kluczy do sultana, lecz pózniej postanowiłem odjechać z tamtąd do innego miasta szukać a tu była blokada a ty gdzieś biegałes zakładając inne blokady i właśnie wtedy siedziałem w pojezdzie i ty przybiegłeś i odrazu wciągłeś pojazd na lawete wtedy gdy ja w nim siedziałem. A skąd wiesz, że gracz w zielonym pojezdzie postanowił przeparkować pojazd, nie miał jak ci napisać o tym ponieważ miał mute. 

Graczu który miał mute postanowiłem dać szansę, nie odjechałby to by dostał blokadę po raz drugi. Przyszedłes do pojazdu i odrazu na enter i grozisz skarga, gdybyś nic nie pisał z pewnością bym Ci oddał auto. Gdy już holuje auto a ty wsiadasz do pojazdu to już jest moja decyzja czy Ci oddać czy nie. Wybrałem tą drugą opcję ponieważ jak wyżej wspomniałem groziles mi skarga. 

Mam prawo pisać skarge i to chyba nie jest żadna groźba, a tutaj zacytuje ci jeszcze raz: §14. Zabrania się holowania pojazdu w momencie przebywania w środku kierowcy. 

Myśle, że zrobiłeś mi na złość zabierając mój pojazd gdy w nim siedziałem, a tamtym panom pościągałeś blokady na moich oczach tylko dlatego, że jestem w SAPD.

To tyle z mojej strony, czekam na wypowiedź kogoś z zarządu.

9 minut temu, marcinus1811 napisał:

Mam prawo pisać skarge i to chyba nie jest żadna groźba, a tutaj zacytuje ci jeszcze raz: §14. Zabrania się holowania pojazdu w momencie przebywania w środku kierowcy. 

Myśle, że zrobiłeś mi na złość zabierając mój pojazd gdy w nim siedziałem, a tamtym panom pościągałeś blokady na moich oczach tylko dlatego, że jestem w SAPD.

To tyle z mojej strony, czekam na wypowiedź kogoś z zarządu.

Szczerze - nie widziałem, że jesteś w SAPD. 

Co do holowania - Byla to tylko i wyłącznie moja wola i moje dobre serce, że im oddałem, a to, że Ty sobie wchodzisz w połowie robienia RP do pojazdu no to sorry. Gdybyśmy wszystkim mieli wszystkim ściągać blokady co podczas RP wchodzą sobie na enter to byśmy nie mieli co robić. Co to tego Pana co mu zdjalem blokadę, przeparkowal i okej. 

CZEKAMY na zarząd. 

Prosze cię nie pisz, że wszedłem do pojazdu w połowie robienia RP, bo ja już siedziałem w pojeździe kiedy ty cofałeś lawetą a później rozłożyłeś najazdy i wciągnąłeś pojazd na lawete po czym automatycznie wysiadło mi z pojazdu. Na pewno są z tego logi kiedy wsiadłem do pojazdu i z tego jak ty wyciągnąłeś najazdy, wciągnąłeś go na lawete i w tym samym momencie wysiadłem z pojazdu.

To jest moja ostania wypowiedź, reszte czekam na zarząd.

W momencie dokumentacji miejsca pojazdu nie przesiadywales w nim więc miał całkowite prawo do zabrania pojazdu. Tak na marginesie @HeGe polecam zapoznać się z ilością blokad do założenia z racji wynikającej że założyłes kilka. Zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin