Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4 Life# Ucieczka przed SAPD w wykonaniu exelele! Zapraszamy na FILMIK

Dopek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Taka mała ucieczka przed SAPD.

Oczywiście ja kierowałem. Niestety nie włączyliśmy nagrywania od początku pościgu. Uciekłem z powodzeniem, na szczęście mnie nie złapali.

Ogólnie goniły mnie 4 radiolki.

ZAPRASZAM NA FILMIK:

https://www.youtube.com/watch?v=wzeTuCeWTUc

To jest właśnie dowód że SAPD powinno zostać doszkolone w pościgach.

Ale powiem ci tak. Wywracasz sie, dachujesz 30 razy i za kazdym stajesz na kolach i co? I JEDZIESZ NADAL i tu jest 0rp z twojej strony, wiec jak mamy Cie zlapac? Wyczarować ręczny? To tez jest smieszne.

To jest gra.. Tutaj nie odgrywamy 100% RP z życia realnego. A to że wy mnie taranowaliście i dalej jechaliście to też jest RP? To nie jest RP bo silnik po jednym porządnym dzwonie w realu kwiczy aż głośno. Widzicie.. Coś za coś koledzy. Może jutro wam się uda? I przy okazji jutro też prawdopodobnie będzie odcinek z ucieczki ale nie zapewniam bo nie wiem czy będą chcieli mnie gonić. Przy okazji, jak jutro będzie pościg to pozdrówcie Youtube

Co to za dowód ? Wybuchnąłeś w połowie filmu a cała Twoja ucieczka jest nudna i nie pokazałeś nic specjalnego prócz łamania KRD.

Wyciągnę tutaj jednostkę JSR - Jednostka szybkiego reagowania, wezmę 4 sultany zamiast tych 4 radiowozów, ekipę z JSR i ten sam pościg zakończyłby się inaczej. Nie widzę podstaw po tym filmie aby twierdzić .. "Aby zostali przeszkoleni"..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin