Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na GRiNGO,CzuuuseLOOP - Oskarżony Przez Marcinek123

vernervb
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: GRiNGO CzuuuseLOOP 

Data i godzina zdarzenia: 14.09.2018 Godznina Około 18:15

Pełen opis sytuacji: Zobaczyłem nie oznakowany radiowóz,ponieważ nie widać ich na mapie więc się domyśliłem ze To SAPD. Podjechałem i chciałem ich zatrzymać bo chciałem ich się o coś spytać, chciałem się spytać czy mam dokończyć Pościg bo przed restartem serwera uciekałem. Lecz oni mnie zatrzymali bo ich lekko uderzyłem (tutaj mieli prawo). I Policjant GRiNGO  zaproponował mi mandat oczywiście chciałem zapłacić,lecz nie miałem przy sobie pieniędzy i chciałem żeby jechał do bankomatu (za mną) tylko on się nie zgodził zakuł mnie i wsadził do radiowozu i udaliśmy się do więzienia.

Dowód, który to potwierdza całe zajściehttps://imgur.com/a/xBrGq8Xhttps://imgur.com/a/BMZ0twp na 2 ss widać ze chce do bankomatu

Ja Marcienk123 zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje.                                                  

Zatrzymaliśmy was, ponieważ notorycznie zawracaliście w nieodpowiednim miejscu, oraz celowo powodowaliście kolizje. Zaproponowałem ci mandat, lecz nie miałeś gotówki przy sobie, więc udaliśmy się do więzienia. Nie mam obowiązku podjechać z tobą do bankomatu, więc udaliśmy się do więzienia. Pozdrawiam oraz czekam na wypowiedź zarządu w tej sprawie.

Witam drogi graczu.

Zatrzymaliśmy Cię, ponieważ spowodowałeś kolizję oraz zawracałeś w nieodpowiednim miejscu. Zapomniałeś dodać, iż Twój kolega zaczął nas wyzywać ,,Spier..." itp... do bankomatu MOŻEMY pojechać, ale nie musimy. Krótko mówiąc jest to dobra wola policjanta. A my Tobie nie ufaliśmy.

Skąd miałem wiedzieć jakie miałeś zamiary, wyjątkowo mnie zdenerwowałeś tym, że ciągle zajeżdżałeś nam drogę i utrudniałeś jazdę, z tego więc powodu nie byłem dobrodusznym jak zawsze funkcjonariuszem. Pozdrawiam i czekam na wypowiedź zarządu frakcji.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin