Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

No to ten...

KajDo
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,pewnie większość z was nie nie zna ale byłem na serverze od 2015 r. wtedy zaczeła się moja historia z serverem wtedy jeszcze nie ogarniałem servera i szybko skończyłem gre ale powróciłem w tym roku i niestety musze się z wami pożegnać ponieważ brakuje mi czasu na grę i jakoś mnie już nudzi ta gra dziękuje wszystkim którzy mnie wspierali nie zapomnę o was:

@AlanX - super się gadało na mumble była niezła beczka

@AcoreQ - fajne były spotkania akademii z tobą dzięki za poświęcony czas

Oczywiście pozdrawiam nie mogłem zapomnieć o liderach frakcji w których byłem krótko ponieważ marzyłem ciągle o frakcji SARA kiedy do niej dołączyłem byłem mega zmotywowany żeby dłużej grać ale po kilku dniach niestety ale czegoś ciekawszego brakowało dziękuje wszystkim i może kiedyś wróce papa.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin