Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Prośba o UB na Mumble: fake zbanowany przez xqward.

fake
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick z mumble: fake
Powód zbanowania: Obrażanie
IP internetu, na który został nałożony ban: -

Nick admina banującego: TobiaszxQward
Opis bana: ObraŻANIE
Coś od siebie: Wyraziłem zdanie na temat Maddi zawarłem takie słowa ,, gó**o masz prawdę bo wcale inną sprawę miałaś '' zawarłem też do niej ,, Zamknij Jape '' nie widze nigdzie obrazy.

Moim zdaniem mają słabość do dziewczyn szczególnie: KubsoneG oraz RemV bo to ich internetowa dziewczyna.

Powiem ci tak, ja mam dziewczynę w życiu realnym, jakoś Maddie jest dla mnie za stara (bez urazy) 

I nie radze kłamać w apelacji, powiedziałeś coś innego, a napisałeś tez coś innego.  (Dokładnie powiedziałeś o Maddie że jest " Przyjebana " )

Dodatkowo twoje chamstwo które zaprezentowałeś mi gdy chciałem normalnie pogadać.. 

Szkoda słów.  

Powiem ci tak, ja mam dziewczynę w życiu realnym, jakoś Maddie jest dla mnie za stara (bez urazy) 

I nie radze kłamać w apelacji, powiedziałeś coś innego, a napisałeś tez coś innego.  (Dokładnie powiedziałeś o Maddie że jest " Przyjebana " )

Dodatkowo twoje chamstwo które zaprezentowałeś mi gdy chciałem normalnie pogadać.. 

Szkoda słów.  

w takim razie proszę o nagraną rozmowe.

Sprawa dotyczy mnie wiec sie wypowiem. Powiedziales jeszcze, ze jestem "przyjebana" potwierdzi to RemV. Mnie to urazilo. KubsoneG i RemV nie maja do mnie slabosci, poprostu znaja mnie dosyc dlugo.

Okej, gdybym napisał skarge na gracza i był zaprosił z 3 świadków zdarzenia byście napisali screeny to ja poprosze nagranie.

Na mumble jest zakaz nagrywania rozmów. Byłem przy tym zajsciu...wiesz do czego doszedłem? Jesteś zwykłym prostakiem,który nie potrafi się odzywać do kobiet. Wiesz co jest najlepsze? Ona chciała Ci tylko pomóc...

Edytowane przez RemV

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin