Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Siduu / Krystiano - oskarżony przez sh4dow123

Codeine
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Siduu oraz Krystiano

Data i godzina zdarzenia: 2018-09-30 / 14:15

Pełen opis sytuacji: Zacząłem grę dzisiaj od samego początku nie podobało mi się na serwerze to, że wszyscy taranują jak opętani. W momencie kiedy robiłem prawo jazdy garstka osób uniemożliwiała mi zrobienie tego bo taranowali cały czas. Napisałem raporta i moderator pomógł, podpowiedział ale z tego co widzę nie wszyscy są na tyle w porządku a na serwerze panuje jakaś chora hierarchia ( GRACZ > RANGA ). 

Jechałem sobie czyścicielem i naglę ( było widać, że perfidnie i celowo ) wjechała we mnie ta dwójka pseudo policjantów. W momencie kiedy już wybuchłem po 50 taranowaniu w przeciągu godziny oburzyłem się spytałem dlaczego mnie taranujecie pajace a Siduu wybiegł i naglę zakuł mnie w kajdany nie patrząc na to, że byłem w pracy i miałem nabite 20kg brudu. 
Zaczął gadać te swoje śmieszne gadki i udawać niewinnego więc pisałem na niego raporty aby ktokolwiek z administracji przyszedł i zobaczył co on robi bo to było czyste nadużywanie rangi ale zostałem kompletnie zlany po 10 raporcie proszącym o pomoc pojawił się jakiś śmieszny moderator ADIK, który nawet nie chciał mnie wysłuchać bo Siduu mnie zagłuszał cały czas pisząc i zadawać pytania " dać mu muta, daj mu muta " napisał " Daj mu mandat " a nawet nie znał mojej wersji, nie dał mi nic powiedzieć POMIMO TEGO, ZE TO JA ZGŁASZAŁEM PROBLEM - i znikł. 

Od samego początku zauważyłem, że na serwerze jest kompletna samowolka jest parę z moderatorów, którzy faktycznie chcą dobrze i pomagają nowym graczom a reszta nie wiem na prawdę po co jest. Na serwerze co druga osoba robi i jeździ jak chce taranując nawet elki i na moim przykładzie ( ustawiając się i czekając na osobę zdającą na motor tak aby w niego wjechać i przerwać egzamin ) A policja nadużywa swoich praw wjeźdzająć w nowych graczy i nie ponosząc żadnych konsekwecji tego a w zamian wlepiają osobie mandat, która tak na prawdę jest pokrzywdzona. A kiedy piszę na prywatnej wiadomości do tego całego ADIKA ( bo był dostępny ) aby przyszedł i mi pomógł to mnie kompletnie olewa ale czas wlepić CBK już miał. 

GRACZ > RANGA 
Na normalnym serwerze panuje jakakolwiek dyscyplina a ja wiem, że koniec końców i tak winnym będę ja a święty policjant będzie niczemu winny bo przecież gra tyle czasu na serwerze a co może taki CJ jak ja ;)
Krystiano - Taran, ranga
Siduu - Nadużywanie swoich praw 

Dowód, który to potwierdza całe zajście: --

Ja, xanx zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje.

Edytowane przez sh4dow123
dopiska

4 minuty temu, Siduu napisał:

Brak dowodów, wnioskuję o zamknięcie tematu. Poza tym, nie prowadziłem pojazdu i wymierzyłem Ci odpowiednią karę za zniewge funkcjonariusza. Dziękuję, miłego dnia. 

Jesteś okrutny na prawdę. Przyznaj się, że tak było a nie " wnosisz o zamknięcie tematu "
Nie robiłem screenów całej akcji ale Ty jako " uczciwy " policjant chyba przyznasz mi rację, że tak było - co? :)

Zamiast się odnieść to unikasz tematu bo wiesz, że zachowałeś się nie fair a tym bardziej nie RP więc po co dyskutować, lepiej zamknąć.

ddd

[2018-09-30 14:05:03] [Output] : sh4dow123 [30]: nie taranuj pajacu

[2018-09-30 14:05:06] [Output] : sh4dow123 [30]: jak debil jezdisz

[2018-09-30 14:05:30] [Output] : sh4dow123 [30]: zamknij du*e - taranujesz mnie 

[2018-09-30 14:06:03] [Output] : sh4dow123 [30]: Ty jesteś jakiś upośledzony czy co jest z Tobą nie tak ?

[2018-09-30 14:06:32] [Output] : sh4dow123 [30]: Jesteś chory na umyśle, powaznie. A ja skarge na forum.

[2018-09-30 14:06:44] [Output] : sh4dow123 [30]: Niedość, że kretynie 

[2018-09-30 14:06:51] [Output] : sh4dow123 [30]: 1. Taranujesz mnie z swoim upośledzonym kolegą

[2018-09-30 14:07:11] [Output] : sh4dow123 [30]: Jak ten serwer tak wyglada

[2018-09-30 14:07:18] [Output] : sh4dow123 [30]: To ja to pi*****e

[2018-09-30 14:07:50] [Output] : sh4dow123 [30]: Pomozesz mi z tym człowiekiem?

[2018-09-30 14:09:17] [Output] : sh4dow123 [30]: a nie spier 

[2018-09-30 14:11:27] [Output] : sh4dow123 [30]: A wy wpier dalacie się we mnie 

[2018-09-30 14:11:56] [Output] : sh4dow123 [30]: Bez kitu

[2018-09-30 14:12:05] [Input]  : report 30 sh4dow123 [30]: Serwer po*****w

Tak, staranowałem Cię, ale było to spowodowane tylko i wyłącznie z Twojej winy. Kręciłeś się w kółko sweeperem na wjeździe do mechanika, ja próbując naprawić radiowóz staranowałem Cię, ponieważ wjechałeś mi po prostu pod koła. Dodam jeszcze, że gracz otrzymał mute na 1d co tylko potwierdza jego winę w całym tym zajściu.

Wnioskuję o zamknięcie skargi, ponieważ gracz nie zastosował się do wzoru.

1 minutę temu, Krystanio napisał:

[2018-09-30 14:05:03] [Output] : sh4dow123 [30]: nie taranuj pajacu

[2018-09-30 14:05:06] [Output] : sh4dow123 [30]: jak debil jezdisz

[2018-09-30 14:05:30] [Output] : sh4dow123 [30]: zamknij du*e - taranujesz mnie 

[2018-09-30 14:06:03] [Output] : sh4dow123 [30]: Ty jesteś jakiś upośledzony czy co jest z Tobą nie tak ?

[2018-09-30 14:06:32] [Output] : sh4dow123 [30]: Jesteś chory na umyśle, powaznie. A ja skarge na forum.

[2018-09-30 14:06:44] [Output] : sh4dow123 [30]: Niedość, że kretynie 

[2018-09-30 14:06:51] [Output] : sh4dow123 [30]: 1. Taranujesz mnie z swoim upośledzonym kolegą

[2018-09-30 14:07:11] [Output] : sh4dow123 [30]: Jak ten serwer tak wyglada

[2018-09-30 14:07:18] [Output] : sh4dow123 [30]: To ja to pi*****e

[2018-09-30 14:07:50] [Output] : sh4dow123 [30]: Pomozesz mi z tym człowiekiem?

[2018-09-30 14:09:17] [Output] : sh4dow123 [30]: a nie spier 

[2018-09-30 14:11:27] [Output] : sh4dow123 [30]: A wy wpier dalacie się we mnie 

[2018-09-30 14:11:56] [Output] : sh4dow123 [30]: Bez kitu

[2018-09-30 14:12:05] [Input]  : report 30 sh4dow123 [30]: Serwer po*****w

Tak, staranowałem Cię, ale było to spowodowane tylko i wyłącznie z Twojej winy. Kręciłeś się w kółko sweeperem na wjeździe do mechanika, ja próbując naprawić radiowóz staranowałem Cię, ponieważ wjechałeś mi po prostu pod koła. Dodam jeszcze, że gracz otrzymał mute na 1d co tylko potwierdza jego winę w całym tym zajściu.

Wnioskuję o zamknięcie skargi, ponieważ gracz nie zastosował się do wzoru.

Bez kitu jesteś sherlock holmes tego serwera.

Dla jasności
Już wiem, nie musisz odpowiadać. 

Widzę, że nie mam dużego pola manewru tutaj bo zaistniałą sytuację bo na tym serwerze widzę, że trzeba wszystko nagrywać. 
Te logi to czysta hipokryzja z Twojej strony bo nie pokazałeś czego wy pisaliście ani nie pokazałeś najistotniejszych logów gdzie proszę o pomoc i wyjaśnienie sytuacji. Pokazałeś końcówkę gdzie całkowicie puściły mi nerwy przez takie traktowanie bo ostatnie serwery na jakich grałem pokazywały poziom i klasę przez co nie jestem przyzwyczajony do takiego za przeproszeniem gówna ( nie mówię o serwerze a o zachowaniu ) 
Kręciłem się w kółko - Całkiem ciekawa sprawa bo kierowałem się na wprost aby odwieść moje 15kg kiedy wsadziłeś się we mnie Ty swoim śmiesznym autkiem a Twój kolega Sido nagle wypadł z auta i mnie skuł. 

Porywanie się na dwóch pseudo " policjantów " przez osobę, która zaczęła grę to podejrzewam, że jest bez sensu tylko i wyłącznie przez to, że broni was ta cholerna ranga.

Ale wy wiecie jaka jest prawda i jak to wszystko wyglądało. 
A ja muta dostałem już na sam koniec tylko szkoda, że nie mogłem się z tego wytłumaczyć i przedstawić sytuacji bo Twój ( żeby nie obrazić ) PRAWDOPODOBNIE chory na głowę kolega robił wszystko abym nie mógł przedstawić prawdy pisząc na czacie jakieś bzdury " zmutuj go, zmutuj go " 

Ja dostałem muta za to Ty powinieneś dostać blokadę na auto w takim bądź razie ... chociaż fakt GRACZ > RANGA - Miłej jazdy :)

Nie wrzuciłem naszych logów, aby zachować większą przejrzystość w wypowiedzi. Jedyne co napisałem Ci w grze to, to że nie mam obowiązku słuchać Twoich wypocin. Gdybyś zachowywał się kulturalnie i tak jak na to przystało, uwierz że byśmy razem z Tobą wyjaśnili tą sprawę. Obrażałeś mnie na każdym kroku w swojej wypowiedzi, więc powiedz co Twoim zdaniem powinienem zrobić? Ustać na poboczu i czytać czat, gdzie co 5 sek "jesteś upośledzony", "jesteś chory"? Napisałem Ci już 7 godzin temu, widzę że dalej nie dotarło; nie zastosowałeś się kolego do wzoru, więc nawet nie mam obowiązku się tutaj wypowiadać. Tobie ciężko poświęcić 5 sekund na skopiowanie wzoru, więc dlaczego ja mam tracić swój czas na wypowiadanie się w bezsensownej, bezpodstawnej skardze?

Edit: 

Odniosę się jeszcze na chwile do logów - nie wrzuciłem wiadomości, które pisałem ja, bądź też Siduu, ponieważ uznałem, że są one zbędne w tej sprawie. Jeżeli uważasz, że któryś z nas napisał coś niestosownego, nieprawidłowo się zachował, po prostu wrzuć tutaj logi. Siduu kulturalnie Ci tłumaczył, że jedziesz do więzienia za zniewagę funkcjonariusza publicznego na służbie, a to zrobiłeś, ponadto obrażałeś cały serwer...

Logi, które wrzuciłem we wcześniejszej wypowiedzi zacenzurowałem, lecz warto nadmienić, że w grze były one bez cenzury.

7 godzin temu, sh4dow123 napisał:

Dla jasności
Już wiem, nie musisz odpowiadać. 

Obrażasz mnie nawet tutaj, na forum. Wnioskuję nie tylko o zamknięcie tej prymitywnej skargi, a także o ukaranie oskarżonego punktami na forum z powodu braku kultury.

Edytowane przez Krystanio

24 minuty temu, Krystanio napisał:

Nie wrzuciłem naszych logów, aby zachować większą przejrzystość w wypowiedzi. Jedyne co napisałem Ci w grze to, to że nie mam obowiązku słuchać Twoich wypocin. Gdybyś zachowywał się kulturalnie i tak jak na to przystało, uwierz że byśmy razem z Tobą wyjaśnili tą sprawę. Obrażałeś mnie na każdym kroku w swojej wypowiedzi, więc powiedz co Twoim zdaniem powinienem zrobić? Ustać na poboczu i czytać czat, gdzie co 5 sek "jesteś upośledzony", "jesteś chory"? Napisałem Ci już 7 godzin temu, widzę że dalej nie dotarło; nie zastosowałeś się kolego do wzoru, więc nawet nie mam obowiązku się tutaj wypowiadać. Tobie ciężko poświęcić 5 sekund na skopiowanie wzoru, więc dlaczego ja mam tracić swój czas na wypowiadanie się w bezsensownej, bezpodstawnej skardze?

Edit: 

Odniosę się jeszcze na chwile do logów - nie wrzuciłem wiadomości, które pisałem ja, bądź też Siduu, ponieważ uznałem, że są one zbędne w tej sprawie. Jeżeli uważasz, że któryś z nas napisał coś niestosownego, nieprawidłowo się zachował, po prostu wrzuć tutaj logi. Siduu kulturalnie Ci tłumaczył, że jedziesz do więzienia za zniewagę funkcjonariusza publicznego na służbie, a to zrobiłeś, ponadto obrażałeś cały serwer...

Logi, które wrzuciłem we wcześniejszej wypowiedzi zacenzurowałem, lecz warto nadmienić, że w grze były one bez cenzury.

Obrażasz mnie nawet tutaj, na forum. Wnioskuję nie tylko o zamknięcie tej prymitywnej skargi, a także o ukaranie oskarżonego punktami na forum z powodu braku kultury.

I tym własnie postem pokazałeś jak bardzo jesteś żałosny i jak mało w tobie JAKIEKOLWIEK HONORU i rozumu. 
" Gdybyś zachowywał się kulturalnie i tak jak na to przystało, uwierz że byśmy razem z Tobą wyjaśnili tą sprawę.  " - Wasze taranowanie jest na porządku dziennym nie możemy się tym przejmować - wam wolno. Mamy pisać i robić to co wam się podoba inaczej będziemy karać - gdzie jakakolwiek wolność słowa? 

"  Obrażałeś mnie na każdym kroku w swojej wypowiedzi, więc powiedz co Twoim zdaniem powinienem zrobić? "  - Jedyne obraźliwe słowo z mojej strony w kierunku do SIDA było " pajacu ". Z Tobą nawet nie zamieniłem zdania podczas całej awantury a Ty mi wmawiasz, że CIEBIE obrażałem? 

" Obrażasz mnie nawet tutaj, na forum. Wnioskuję nie tylko o zamknięcie tej prymitywnej skargi, a także o ukaranie oskarżonego punktami na forum z powodu braku kultury. " - Jakbyś chodź trochę pomyślał i uruchomił swoje szare komórki doszedłbyś do wniosku, że nie obraźiłem Cię. Gdzie Ty tutaj widzisz jakąkolwiek obrazę? Napisałem coś typu " Już wiem, jesteś chory " Napisałem tylko kulturalnie " Już wiem, nie musisz odpowiadać " a skąd Ty możesz wiedzieć co mam w głowie i jakie zdanie sobie na Twój temat wyrobiłem? 

W kwestii wzoru skopiowałem wszystko tak jak powinno być przecież z głowy sobie nie wymyśliłem podpunktów. 

Wnioskuję nie tylko o zamknięcie tej prymitywnej skargi, a także o ukaranie oskarżonego punktami na forum z powodu braku kultury - Gdzie Ty tutaj widzisz brak kultury? Brakiem kultury są Twoje oszczerstwa i kłamstwa, który rzucasz w moim kierunku. 

Próbujesz za wszelką cenę zamknąć owy temat i pisać na forum jaki to nie jesteś poukładany i sprawiedliwy wobec graczy ale doskonale w sercu wiesz jaka jest prawda a tutaj czytając Twoją wypowiedź nie do końca się śmiałem a bardziej byłem w szoku, że ranga dla człowieka może znaczyć aż tyle aby upodlić się do tego stopnia aby kłamać na każdym kroku. Nie znam Cię ale podejrzewam, że masz pewnie jakieś 16 lat i serio z czasem docenisz takie wartości jakimi są szczerość i prawdomówność. 

A najbardziej w tym wszystkim śmieszne jest to, że pomimo Twojego łamania regulaminu i nadużywania rangi próbujesz mi jeszcze wsadzić jakieś punkty na forum. Jeśli mam być szczery byłoby mi wstyd pisać i robić takie rzeczy. 

6 godzin temu, Krystanio napisał:

Nie - w dalszym ciągu wzór nie jest w porządku. Zalecam przestudiować dokładnie temat, który podesłał @SandPower

W tym momencie jest identycznie jak w skargach w których problemu z ' wzorem ' nie było - nie wiem w czym problem. 

2 godziny temu, sh4dow123 napisał:

W tym momencie jest identycznie jak w skargach w których problemu z ' wzorem ' nie było - nie wiem w czym problem. 

Dopisz to "Ja, TWÓJNICK zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. " na końcu skargi i po problemie. OBY prawda wygrała. Powodzenia mordo.

53 minuty temu, StiCo napisał:

Dopisz to "Ja, TWÓJNICK zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. " na końcu skargi i po problemie. OBY prawda wygrała. Powodzenia mordo.

Dziękuje ślicznie. Mam również nadzieje, że wygra prawda no ale własnie OBY. To tak samo jakby w życiu prawdziwym osoba bezdomna walczyła z elokwentnym bogatym biznesmenem w sądzie. Chociaż nie bo tam ludzie nie są jednostronni. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin