Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Współudział w tworzeniu projektu (biznes):

Dementor
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich,

poszukuję specyficznych indywidualistów, którzy wykazują się odpowiedzialnością oraz potrafią pracować w zespole i zarazem tworzyć jedność.

Projekt jest tworzony od dłuższego czasu natomiast osoby, które zostały powołane na różne stanowiska niestety nie wywiązywały się ze swoich obowiązków. Mam nadzieję, że przez moją decyzję o założenie tego tematu żeby wyjść do wszystkich z ofertą o współpracę zainteresuje osoby, które są zdolne i chcą zadedykować swój wolny czas w tworzeniu projektu.

Zainteresowanych proszę o wysłanie mi prywatnej wiadomości w którym należy napisać coś o swojej osobie - odezwę się i zorganizuję spotkanie na komunikatorze głosowym "Mumble" żeby porozmawiać o wszelkich szczegółach projektu. Dziękuję wszystkim za uwagę.

Pozdrawiam,

Dementor

17 godzin temu, Dementor napisał:

poszukuję specyficznych indywidualistów, którzy [...] potrafią pracować w zespole...

specyficznych
indywidualnych
potrafiących pracować w zespole

Czyli w sumie kogo? xD

Projekt jest tworzony od dłuższego czasu natomiast osoby, które zostały powołane na różne stanowiska niestety nie wywiązywały się ze swoich obowiązków. Mam nadzieję, że przez moją decyzję o założenie tego tematu żeby wyjść do wszystkich z ofertą o współpracę zainteresuje osoby, które są zdolne i chcą zadedykować swój wolny czas w tworzeniu projektu.

Projekt jest tworzony od dłuższego czasu, ale "odpowiednie" osoby nie potrafiły go ukończyć, dlatego szukamy randomów na forum.
Randomów do kompletnie tajnego projektu, który jest na tyle poufny, że aż nie można zamieścić tutaj żadnej notki o nim.

Zainteresowanych proszę o wysłanie mi prywatnej wiadomości w którym należy napisać coś o swojej osobie - odezwę się i zorganizuję spotkanie na komunikatorze głosowym "Mumble" żeby porozmawiać o wszelkich szczegółach projektu.

Nie wiem czym mam być zainteresowany, a nawet nie mam informacji, żeby móc pytać o szczegóły. No ale spoko, opiszę siebie!

Dziękuję wszystkim za uwagę.

Dziękuję za wartą uwagi wypowiedź, dzięki niej zrozumiałem, że nie należy podawać kompletnie żadnych informacji poza sposobem kontaktu w ogłoszeniach!

7 hours ago, MrAsfurix said:

specyficznych - specyficznych w rozumieniu określone osoby;
indywidualnych - indywidualistów* (inaczej mówiąc osoby);
potrafiących pracować w zespole - wracamy do słowa "specyficznych".

Czyli w sumie kogo? xD
Kogo? Hmmm... Niewątpliwie kogoś, kto potrafi rozumieć znaczenie słów! XD

Projekt jest tworzony od dłuższego czasu, ale "odpowiednie" osoby nie potrafiły go ukończyć, dlatego szukamy randomów na forum.
Randomów do kompletnie tajnego projektu, który jest na tyle poufny, że aż nie można zamieścić tutaj żadnej notki o nim.
Czekałem na asumpcję - gratulacje, już nie ma jakiejkolwiek potrzeby zaadresowania próby znalezienia jakichkolwiek niedomówień.

Nie wiem czym mam być zainteresowany, a nawet nie mam informacji, żeby móc pytać o szczegóły. No ale spoko, opiszę siebie!
Jest napisane wyraźnie, że zainteresowanym zostaną przedstawione szczegóły natomiast opisywanie siebie to tylko ma pomóc mi poznać zainteresowanego.

Dziękuję za wartą uwagi wypowiedź, dzięki niej zrozumiałem, że nie należy podawać kompletnie żadnych informacji poza sposobem kontaktu w ogłoszeniach!
Ja również dziękuję i pozdrawiam - a teraz proszę sobie znaleźć kolejne zajęcie bo zauważyłem, że zajęć brak ostatnimi czasy, pozdrów tak zwanego kompana.

W dniu 4.10.2018 o 00:45, Dementor napisał:

Zainteresowanych proszę o wysłanie mi prywatnej wiadomości w którym należy napisać coś o swojej osobie - odezwę się i zorganizuję spotkanie na komunikatorze głosowym "Mumble" żeby porozmawiać o wszelkich szczegółach projektu. Dziękuję wszystkim za uwagę.

Zamykam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin