Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

[MODEL] FCR-900 BIELAKWORKSHOP

bielak
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

RSyhNpv.jpg

Hejka! Jakiś czas temu, bo już ponad rok temu, wykonałem podmiankę do motocykla FCR-900. Jak wszyscy wiemy jest to jeden z najpopularniejszych jednośladów w MTA więc odświeżona wersja z pewnością wprowadzi nieco świeżości do waszej gry. Niektórzy może z Was może mieli już z nią styczność ponieważ na stronach moderskich cieszyła się dość dużym zainteresowaniem (łącznie około 20k pobrań). Jeżeli chodzi o kompatybilność to nie ma z nią najmniejszego problemu- podmianka nie będzie powodowała crash'y. W podmiance oczywiście zachowałem kompatybilność z wszystkimi wariantami. Mam nadzieję, że Wam się spodoba i będzie to świetna alternatywa dla waszych motocykli. Dla zainteresowanych co takiego konkretnie zmieniłem oto krótki spis:

LISTA ZMIAN

Spoiler

1. Nowe koła (tył i przód)

2. Nowa kierownica

3. Nowy licznik (współpracuje z funkcją zapalania światła, jeżeli włączymy światła to diody na liczniku się zapalą. Dodatkowo jeżeli jedziemy na wyłączonych światłach i zaczniemy hamować to dioda na liczniku również będzie świecić)

4. Nowy silnik (teraz wygląda realistycznie, a nie jak to ma miejsce w oryginale- czyli kwadrat z narzuconą płaską teksturą)

5. Dodany łańcuch napędowy

6. Nowe rury wydechowe (przystosowane do wariantu z rurami karbonowymi lub metalowymi)

7. Dodany armotyzator

8. Dodane nowe klocki hamulcowe marki Brembo

9. Zmieniony wlew na baku (na bardziej realny)

10. Kilka pomniejszych zmian kosmetycznych

N3ubmwI.jpg

aPq34GQ.jpg

XGSXH7J.jpg

xY8g722.jpg

mqgtBFV.jpg

LINKI DO POBRANIA

Już Wam mówię czemu to na serwer nie trafi. A mianowicie - Podmiankę może każdy pobrać bowiem jest rozesłana po necie. Zaraz by było że podmianki na 4L są z neta i w ogóle, dlatego uważam, że w 99,9% na serwerze się nie pojawi. Kolejna sprawa, Jest to model w większości wykonany z elementów High Poly - Za dużo waży. Aczkolwiek ładne

Edytowane przez Magulon.*

1 godzinę temu, Magulon.* napisał:

Już Wam mówię czemu to na serwer nie trafi. A mianowicie - Podmiankę może każdy pobrać bowiem jest rozesłana po necie. Zaraz by było że podmianki na 4L są z neta i w ogóle, dlatego uważam, że w 99,9% na serwerze się nie pojawi. Kolejna sprawa, Jest to model w większości wykonany z elementów High Poly - Za dużo waży. Aczkolwiek ładne

Autor nigdzie nie wspomniał, że to akurat musi trafić na serwer,

co do samego modelu jest on świetnie wykonany, dobra robota.

1 godzinę temu, Magulon.* napisał:

Autor chciał się tylko pochwalić swoim tworem, nie panikuj ;D 

Gdzieś już widziałem to logo, na sto procent.

22 minuty temu, DeltaRon napisał:

Autor chciał się tylko pochwalić swoim tworem, nie panikuj ;D 

Gdzieś już widziałem to logo, na sto procent.

Po prostu wyjasnialem graczom czemu to na serwer pewnie nie trafi. Sam dff wazy ponad 3MB

Nie rozumiem dlaczego każdy tak bardzo uczepił się tej wersji, że chciałbym by ta podmianka trafiła na serwer. Nigdzie o tym nawet nie wspomniałem i nie miałem tego na myśli. Chciałem się pochwalić swoją modyfikacją i usłyszeć Wasze opinie więc proszę oszczędźcie tych spekulacji na temat tego dlaczego ta podmianka nie nadaje się do wgrania. :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin