Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na ShataN - oskarżony przez Kyzzw

nywis'
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @ShataN

Data i godzina zdarzenia: 05.10.2018 - 06.10.2018 (oraz 09.10.2018)

Pełen opis sytuacji: Wraz z moimi kolegami zrobiliśmy pościg pojazdem Burrito, pierw zaczął gonić nas Sicario, który ładnie odgrywał pościg, po chwili dołączył ShataN wraz z Wersalka (ShataN kierował), jechaliśmy przez tunel Easter Basin, w stronę kuriera tak jakby, po wyjechaniu z tunelu policjant ShataN wykonał taki manewr PIT, który spowodował wrzucenie nas do wody, od razu bez żadnego przepraszam - uciekł z miejsca zdarzenia i zostawił nas w wodzie. Kierował wtedy @V0jtuS|JD|.klsh, ja, @Patrykk. byliśmy pasażerami. Parę minut po tej sytuacji, napisałem, że żądamy kontynuacji pościgu, oskarżony nie odmówił, ponieważ bał się zapewne skargi i na następny dzień pościg został kontynuowany pojazdem - żółty Comet, którego kierowcą był @Patrykk., a ja pasażerem. Jechaliśmy na strefę DM, bo zebrały się trzy pojazdy policyjne. Po wjechaniu na strefę DM, złapali nas na moście i zablokowali, ja wysiadłem i skoczyłem z mostu wraz z Patrykk., schowałem się i oddawałem strzały w stronę funkcjonariuszy, ale któryś zaszedł mnie od tyłu, wzięli mnie do pojazdu i otrzymałem taki wybór: więzienie 21 minut, albo mandat 2.100 PLN, wybrałem mandat o kwocie 2.100 PLN, zapłaciłem go a i tak dostałem od ShataN wpis w komputerze za UCIECZKĘ PRZED SAPD I WJAZD NA STREFĘ DM. - Proszę mi powiedzieć, jakim prawem, skoro zostałem schwytany i opłaciłem ten mandat. Gdy chciałem wyjaśnić tą sprawę z ShataN w grze, ignorował mnie, miał totalnie w to wywalone. Wczoraj zostałem złapany przez @matchmiel, który mi podał te wpisy od ShataN'a.

Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://imgur.com/a/8p45SPi   // świadkowie: @V0jtuS|JD|.klsh, @Patrykk., @|Jestem*Kotem|.

58 minut temu, Kyzzw napisał:

Proszę mi powiedzieć, jakim prawem, skoro zostałem schwytany i opłaciłem ten mandat.

Opłacając mandat nie zostajesz wypisany z komputera.

Wjazd na DM = wpis

PS: Nie dostałeś wpisu bo uciekałeś pojazdem, nawet jak byłeś na pasażerze.

Czekam na wypowiedź zarządu.

Edytowane przez ShataN

1 godzinę temu, ShataN napisał:

Opłacając mandat nie zostajesz wypisany z komputera.

Wjazd na DM = wpis

PS: Nie dostałeś wpisu bo uciekałeś pojazdem, nawet jak byłeś na pasażerze.

Czekam na wypowiedź zarządu.

Nie za bardzo rozumiem Twoja wypowiedź, albo się gubisz w tym co piszesz albo nie wiem. 

Nie kierowalem pojazdem, nie miałem wpływu na to gdzie jedziemy, mandat za ostrzał otrzymałem i go opłaciłem, więc na cholere mi dajesz wpis? Ok, ale jak już to powinienem dostać 5 min jail za ostrzał, a nie kolejne 5 za ucieczkę, skoro ja nie uciekałem XDDD Poza tym, wypadałoby się odnieść również do tego jak nie profesjonalnie wykonujesz manewr PIT, zagrażając życiu. 

W grze nie masz honoru nawet odpisać, wstyd. 

Tyle razy uciekaliśmy temu funkcjonariuszowi, że u niego to norma staranować,przebić opony, rozjechać pojazdem i wiele innych. 

PS: Warto dodać, że patrząc na inne skargi funkcjonariusz zachowuje się, jakby nie był przeszkolony.

@Inv to napiszę osobną skargę. Ja kierowałem, a do więzienia idzie on...

Edytowane przez V0jtuS|JD|.klsh

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin