Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Jak powstał twój nick ?

Miksiu
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

A co mi :D Chętnie opowiem. 

Mój normalny nick to stefan009 ale taki jeden @Matjus chciał abym zmienił na sztefan009 XD Ale załóżmy że mam nick stefan009 . . .

Powstał około 2013 roku gdy podczas zakładania konta e-mail z moim bratem przyrodnim musieliśmy wymyślić Imię oraz Nazwisko, no to wypadło na Stefan Deska więc stefan to początek mojego nicku.

009 powstało w sumie z przypadku więc to są liczby które nic nie znaczą :D Chociaż parę osób twierdzi że jestem synem Jamesa Bond'a XD 

Niestety z moim bratem nie mam już żadnego kontaktu ale bywa :/ Nick przynajmniej został i nigdy go nie zmienię. ;D 

Pozdrowionka ;3 

Gdy byłem w podstawówce wszyscy znajomi zaczęli do mnie mówić Maniek, następnie w gimnazjum Marian. A teraz wszyscy używają Maniek. Nie mam pojęcia skąd to się wzięło. W szkole średniej obecnie mówią na mnie kosmita (dlatego że mam długie palce) wiem dziwnie to brzmi no ale.. :hah:  MOŻECIE TAK DO MNIE MÓWIĆ NA SERWERZE MI TO NIE PRZESZKADZA.

EDIT//

Ps: to PL na końcu nicku wzięło sie stąd że w minecrafcie mialem Nick zawsze kończący się na PL czyli TheHaQerPL. 

Edytowane przez ManiekPL

Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin