Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Hawanek oskarżony przez Nieaktywny

Niebeszczelna
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Hawanek

Data i godzina zdarzenia: Dzisiaj 2018.10.19

Pełen opis sytuacji: Podczas poscigu mnie z przyczyn lagów , kilka radiolek sie wzieło na mnie na celownik nie wiem dlaczego , sapd powinno miec zakaz poscigów graczy u ktorych widocznych sa [ LAGI ] , pózniej mówiac chamsko @Hawanek Napisał administracji ze uciekłem z serwera bo poscig , taka prawda ze mnie wyrzuciło z sewera lol.

Dowód, który to potwierdza całe zajście: Logi , sprawdzcie sobie tam w smiesznych komputerkach

Ja, Nieaktywny zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Witam, na początku chciałbym powiedzieć że specował Ciebie bodajże @MaciekMaster który chciał ci już dawać prawko, ale odpuścił. Następnie uciekłeś na lotnisko i chciałeś wsiadać do dodo, więc puściłem bindy i strzeliłem z paralizatora. Gdy zakułem Ciebie to zlogałeś na oczach MaciekMaster, nie wbijałeś przez kilka minut ani mi nic nie napisałeś (Nie miałeś żadnych lagów). Myślę że skarga na wstępie do odrzucenia z powodu braku dowodów.. dopowiem jeszcze jedno, miałeś lagi? To po co uciekałeś.

Pozdrawiam, Hawanek.

Teraz, Nieaktywny napisał:

@Hawanek Jako iż klasa podstawowa nie rozumie jeszcze co to brak internetu więc wyjasnie. , nie miałem internetu do godziny 18 :>

Co mnie to że nie miałeś internetu? Mogłeś nie uciekać i tyle, kary jakie masz na profilu mówią same za siebie. Tak w ogóle, podaj dokładny powód za co piszesz skargę na mnie.

Teraz, Nieaktywny napisał:

Typie , mogłes mnie nie gonić nie moja wina ze mi internet wywaliło a ty sie prujesz jak kazdy w frakcji SAPIDI

Nie rób offtopic'u, poczekamy na wypowiedź zarządu oraz @MaciekMaster, jeśli chciałbyś dostać UNBAN'a to napisz w dziale apelacje, a nie tutaj się żalisz. Ostatnia moja wiadomość, i nie mam zamiaru robić dalszego offtopic'u.

Widziałem jak skoczyłeś raz, ale mowie poczekam sobie aż odwalisz coś gorszego. Widziałem że wjechałeś na lotnisku i potem wskoczyłeś na płyte lotniska. W momencie gdy cie złapali ty podobno wykonałeś reconnecta.

Ziomek zastanów sie najpierw co robisz a potem pisz skarge i nie rób pośmiewiska z siebie. 

WYPOWIEDZIAŁEM SIĘ, PONIEWAŻ ZOSTAŁ WYMIENIONY KILKA RAZY MÓJ NICK.

Myślę że wypowiedź członka administracji w zupełności wystarczy. Nasi funkcjonariusze nie rozpoczynają pościgów bez przyczyny, jeżeli wiesz że masz lagi, to po co łamiesz prawo, i prowokujesz wszczęcie pościgu?

31 minut temu, Nieaktywny napisał:

Ja, Nieaktywny zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje

Tak przy okazji, jeżeli już coś wklejasz, to nie rób tego bezmyślnie, tylko zapoznaj się z regulaminem, i nie marnuj sobie, jak i innym czasu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin