Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na OstryQn123 - oskarżony przez xWolfQ

Girappa
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: OstryQn123
    Data i godzina zdarzenia: 25.10.2018r. około 14:15
    Pełen opis sytuacji: Osoba ta kazała mi odjechać z suszenia, nie odjechałem więc przebił mi opony a więc dobrze się zachował, lecz pózniej wyszedł na środek drogi ja chciałem odjechać i przejechałem go po czym on mnie zabił i kazał zabrać moje auto na pp bo niby porzucony, co nie jest fer wobec gracza bo zginąłem przez niego.
    Dowód, który to potwierdza całe zajściehttps://imgur.com/a/1V1u9k3

Ja, xWolfQ zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje

Dobrze, zacznijmy od tego, że zacząłeś mnie przejeżdżać  swoim pojazdem , pomimo  upomnień , próśb żebys odjechał, nie zrobiłes tego więc nie wiem dlaczego piszesz tą skarge. Same ss'y  swiadczą o tym , ze mnie zaczałes taranować , wiec sam sie wkopałes . Zamiast odjechać i przeprosić robiłes to dalej i zacząłes mnie prowokować. 

Moim zdaniem ta skarga jest bez sensu, więc czekam na odpowiedz Zarządu @Skipciu. Pozdrawiam.

Edytowane przez OstryQn123
Dodanie lidera frakcji

On 10/25/2018 at 3:47 PM, OstryQn123 said:

zacząłeś mnie przejeżdżać  swoim pojazdem , pomimo  upomnień , próśb żebys odjechał

Dlaczego napisałeś w liczbie mnogiej? Napisałeś do mnie raz i to w trybie rozkazującym i odrazu po oponach dostałem więc + dla ciebie. 

nie wiem dlaczego piszesz tą skarge.

Faktycznie, może pod wpływem emocji źle skonstruowałem zdania. A więc cała skarga jest za twoje chamskie zachowanie. Zabiłeś mnie i kazałaęs odholować pojazd do pp bo niby porzucony chociaz dobrze wiedziałeś dlaczego nie ma mnie w tym pojeździe. 

Same ss'y  swiadczą o tym , ze mnie zaczałes taranować

Na ss'ach nie widać abym to ja ciebie przejechał chociaż raz więc kolejny + za spostrzegawczość.

Zamiast odjechać i przeprosić robiłes to dalej

Jak miałem odjechać bez przejechania ciebie skoro stałeś na środku drogi.

A więc, jak widzisz nie "zatkałeś mnie", miałem dzisiaj w sumie tą skarge anulować no ale skoro nie chcesz się pogodzić i jak to ładnie napisałeś, że kto mi takich głupot nagadał no to masz :D 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin