Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Griski* - oskarżony przez Wixer

Wixer
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Griski*
   Data i godzina zdarzenia: 27-10-2018 22:30
   Pełen opis sytuacji: Gdy jeździłem po ulicach San Fierro naszła mnie ochota na odegranie "RP", postanowiłem pojechać HQ i zgłosić naruszenie nietykalności cielesnej. Moje zgłoszenie miał przyjąć Niedźwiedź i gdy już zaprosił mnie do biura nagle podbiegł do mnie oskarżony, uderzył mnie z pałki i napisał "relog = ban". Zdziwiony tą sytuacją zapytałem o co chodzi, na to ten odpowiedział mi, że jestem poszukiwany w komputerze policyjnym. Z oskarżonym miałem spory we frakcji SAFD i wydaje mi się, że może to być w jakiś sposób "odegranie się". Ponownie zapytałem jaki jest powód mojego zatrzymania a ten powiedział "jesteś wpisany w komputer policyjny" Taka sama formułka została wpisana w powód mojego usadzenia na dołku, a potwierdzają to ss które zamieszczam niżej. Nigdy nie miałem ani jednego wpisu i generalnie nigdy nie byłem zatrzymywany przez policję na serwerze więc nie mam pojęcia co mogło być powodem mojego zatrzymania, a jak już wcześniej wspomniałem powinno zostać mi to przedstawione. 
   Dowód, który to potwierdza całe zajściehttps://imgur.com/a/gygGlAw

Na zdjęciach widać gdy Oskarżony łapie mnie podczas zwykłego RP z Niedźwiedziem, natomiast na kolejnym zdjęciu widać moim zdaniem śmieszny powód wsadzenia do aresztu.

A więc tak sytuacja zaczęła się już na mechaniku gdy odwalałeś sobie na nim ze swoim koleżką i twoje zachowanie nie było dobre wobec mnie chciałem wystawić ci mandat lecz ty uciekałeś sobie na pieszo mimo użycia środków przymusu bezpośredniego lecz bez skutku to wsiadłeś sobie do samochodu i uciekłeś ze swoim kolegą. Po jakimś czasie przyjechałem na HQ i cię zobaczyłem , nie widziałem żadnego odgrywania RP i gdy byłem na kanale z niedźwiedziem pozwolił mi ciebie zgarnąć a więc nie było żadnego problemu :).  

Edytowane przez Griski*

Nie stosowne animki do mnie to po pierwsze , ucieczka przed SAPD i ciągłe twoje żałosne zachowanie wobec mnie co ty sobie myślisz? Ja mam prawo kiedy ty jesteś poszukiwany na podstawie komputera policyjnego cię zakuć i wsadzić do aresztu. Ciężko zrozumieć ? 

Nie muszę mieć na to dowodu ale teraz opowiem ci sytuacje podszedłeś do mnie ze swoim koleżką wpisaliście animkę /fuckyou kiedy wycelowałem w ciebie paralizatorem zacząłeś uciekać w kierunku parkingu parkingu na mechu dohertach następnie gdy nie trafiłem pobiegłeś na stację kolejową wtedy też biegałeś slalomem i nie mogłem trafić wróciłeś w kierunku mechanika wsiadłeś do pojazdu kolegi i pojechaliście.. 

Tego też nie pamiętasz?  

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin