Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na OstryQn123 oskarżony przez PawcioV6

PawcioV6
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @OstryQn123
    Data i godzina zdarzenia: 28.10.2018r 20:20
    Pełen opis sytuacji: Zakuł mnie za obrazę gdzie pisałem do niego "DZIECIAKU", groził mi gdzie stałem za linią miejsca kolizji. 
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://imgur.com/a/02VwRZE  https://imgur.com/a/z8JoEF3

logi gdzie pisałem do niego dzieciaku (dzieciaku to nie wyzywisko, bo dzieci by się obrażało w taki sposób)

[2018-10-28 20:18:44] [Output] : PawcioV6 [331]: dzieciaku wiesz co to jest ogólnie przeszkadzanie?

[2018-10-28 20:19:02] [Output] : PawcioV6 [331]: DZIECIAKU

[2018-10-28 20:19:22] [Output] : ✔ Zostałeś/aś wsadzony/a do pojazdu przez funkcjonariusza OstryQn123!

Ja, PawcioV6 zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Edytowane przez PawcioV6

Dobrze , zacznijmy od tego , ze 10 razy prosilem cie , abys odszedl od miejsca wypadku, po czym nie chciales odejsc , zaczales mnie wyzywac od ''dzieciaka'', ktore  mnie obrazilo. Gdy wypisywalem ci mandat za zniewage oraz prowokacje i Totalne 0 RP, nie odpisywales , poniewaz cytuje ''nie mam czasu na Ciebie, wlasnie pisze skarge''. Zastanow sie nad tym co robisz i co piszesz. Skarga moim zdaniem bez sensu, czekam na odpowiedz zarzadu, @Skipciu, @SandPower

Jak pisałem w grze mogę stać tam, bo nie byłem w centrum Jak ty napisałeś "WYPADKU" moim zdaniem to kolizja. Stałem za miejscem czyt. miejsce dozwolone gdzie mogę stać na ss widac gdzie dałeś pachołek (1 link, 2 zdjęcie). Skarga ma sens, bo napisanie do kogoś "dzieciaku"to nie wyzywisko. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin