Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4 Life News - Odwiedziliśmy "4LIFEMMA"!

t0mtom12
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

maGnqqa.png

Witam, miło mi cię powitać w moim pierwszym artykule. Dziś przedstawię Ci artykuł opisujący galę "4LIFE MMA".

Ale co to jest ta gala w ogóle?

Śpieszę z odpowiedzią, "4LIFE MMA" to gala mieszanych sztuk walki, pierwsza część gali odbyła się 28-10-2018. 

Spoiler

VjK9sXI.jpg

A jak wyglądają walki, jakie są zasady?

Zasady są banalnie proste. Dwóch zawodników w dwóch narożnikach, walka do upadłego. Każda walka kończyła się nokautem. Nie było walki wygranej poprzez punkty. Każdy zawodnik dawał z siebie tyle ile tylko mógł, dlatego tak kończyły się walki.

Spoiler

MsPFPpA.jpg

Kto organizował, skonstruował tę ciekawą akcje?

Organizatorzy:

Prezes - @YankeeS
Zastępca Prezesa - @Wiesi3k.
Sekretarz - @AcoreQ
Skarbnik - @Miksiu
Szczególne podziękowania dla Administratora RCON @hoopak

A kto zadowalał nasze oczy podczas walk i nakręcał nie tylko myślami o walkach nasze głowy?

Oczywiście Ring Girl: @Greyna.gg

Spoiler

SWB4g9h.jpg

A co było do wygrania?

Miejsce pierwsze:

Spoiler

C3y6w6e.png

Miejsce drugie:

Spoiler

F4e4xHn.jpg

Miejsce trzecie:

Spoiler

umHE7rK.png

A skąd organizatorzy mieli tak dużą sumę nagród?

Mieli bardzo dobrze prosperującą firmę która ich sponsorowała - Cluckin Bell.

Spoiler

AjsXKRg.jpg

A na jakim poziomie byli zawodnicy, jakie sztuki walk prezentowali?

Zawodnicy walczyli na różnych płaszczyznach zaczynając od amatorskich po zawodowe. Można było spotkać zawodników od boksu po muay thai.

Spoiler

7AArtY1.jpg

SE5mI2Y.jpg

Kończąc dzisiejszy artykuł chciałbym pozdrowić wszystkich organizatorów, zawodników kibiców. Oraz zapraszam wszystkich ciekawych na finały które odbędą się w sobotę! 

Dziękuje za pomoc Supporterowi @TheArasik. oraz A-Rcon @Lukasz1393 w realizacji artykułu.

Autor: Redaktor Aplikujący Imput

Edytowane przez FragusS

2 godziny temu, Miksiu napisał:

Super  !  Kwalifikacje już były :D teraz w weekend finał, okaże się kto zostanie TOP 1 :D

Dzięki za super inspiracje do artykułu, oraz proszę wszystkich przeglądających o jakąś pomoc, co poprawić co dodać. To mój pierwszy artykuł i chcę aby każdy następny był lepszy!

16 minut temu, AdiK. napisał:

Też byłem Ring Girl, ale ok. Ta osoba na zdjęciu to raczej Miksiu, gdyż on miał ten skin.

Oficjalnie wpisana była tylko Greyna więc i ją tylko wpisałem.

@Edit Nie wiem czy na screenshocie jest Greyna, na screenshocie jest Ring Girl, a wpisana jako Ring Girl była tylko ona.

Edytowane przez Imput

2 minuty temu, Imput napisał:

Oficjalnie wpisana była tylko Greyna więc i ją tylko wpisałem.

Na screenie to raczej nie ona. ;D Artykuł nosi tytuł "odwiedziliśmy 4LIFE MMA", a nie "Odwiedziliśmy ogłoszenie o 4LIFE MMA", więc powinniście opisywać zdarzenia na 4LIFE MMA, a nie przepisywać temat z forum.

Edytowane przez AdiK.

17 minut temu, AdiK. napisał:

Na screenie to raczej nie ona. ;D Artykuł nosi tytuł "odwiedziliśmy 4LIFE MMA", a nie "Odwiedziliśmy ogłoszenie o 4LIFE MMA", więc powinniście opisywać zdarzenia na 4LIFE MMA, a nie przepisywać temat z forum.

Dziękuje za krytykę, w następnym artykule bardziej przyłożę, efekty będą zauważalne, dziękuje i miłego wieczorku.

Nie powinno się zaczynać zdania od "A", gdyż wygląda to po prostu źle jak na poziom redakcji prasowej.

Artykuł mało szczegółowy, nie dowiedziałem się niczego nowego. Można to bardziej rozbudować, potencjał jest, ale niewykorzystany.

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin