Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wywiad z Administratorem RCON! Przed wami VatraS* w rozmowie z ZbyK.gg

AreczeK*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Wywiad kozak. Może następny wywiad z hmm może @Zebra albo @lukasz1393, @Bolek, @Hoopak.
Super się czyta taki wywiad, bardzo pozytywny, wiadomo że założyciele włożyli dużo serca w ten serwer widać to bardzo dobrze. słowa Zbyka dają tylko obrazek tej ciężkiej pracy, nie wszyscy wiedzą co to jest poświęcać dużo czasu na rozwój serwera ja wiem i dlatego wiem co czuje Zbyk i dlatego wielki szacunek dla ciebie.
Pozdrowienia Zbyku - ten serwer nie padnie ani nie będzie szybko zaliczał spadki graczy oni przybywają.
Konkurencja może się schować gdyż ten serwer daje to czego gracz potrzebuje czyli dobrej rozgrywki, miłego spędzonego czasu.
Jeśli ten serwer ma być jeszcze lepszy to jestem całkowicie za. 4Life numer.1. na MTA.

Edytowane przez RustaForest

Brak większego rozwinięcia tematu w oparciu o odpowiedzi, to wygląda jak przygotowane pytania i "odpisuj" - dość niska komunikacja z osobą udzielającą wywiadu, po prostu same pytania. Chyba zwyczajnie przywykłem do innej formy wywiadu.

Poza tym długość, jak i same pytania są spoko - 7/10.

Edytowane przez Avillen.
Poprawka opinii, zła ocena

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin