Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Pożeganie

zbanowany2000
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nie mam zamiaru dalej tak grac pisze np skarge na gracza na forum z dowodami a mi pisze  ze nie dostanie bana bo takie sprawy report a jak pisze report ze mam tarana albo dachuje to mi pisze jakis verki flood rapsie ja dziekuje za taka gre to nie ten serwer co w czerwcu lipcu jak grałem wtedy było inaczej  admin gelo ma odemnie serdecznie propsy  w lipcu była inna gra  nie potrzebnie jest tylu adminów nowych którzy daja prawko  za nic dzis dostałem prawko  za to ze mijałem manane a jechałem stalionem   napisałem za co a tu prosze mute 2 dni wiec serdecznie pozdrawiam graczy którzy byli w porządku duzo mojej ekipy konczy gre  przez ten sam powód wiec dzieki za gre nie mam zamiaru wracac szybko  a jak takie rzeczy sie dzieja elo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin