Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Pożeganie

zbanowany2000
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nie mam zamiaru dalej tak grac pisze np skarge na gracza na forum z dowodami a mi pisze  ze nie dostanie bana bo takie sprawy report a jak pisze report ze mam tarana albo dachuje to mi pisze jakis verki flood rapsie ja dziekuje za taka gre to nie ten serwer co w czerwcu lipcu jak grałem wtedy było inaczej  admin gelo ma odemnie serdecznie propsy  w lipcu była inna gra  nie potrzebnie jest tylu adminów nowych którzy daja prawko  za nic dzis dostałem prawko  za to ze mijałem manane a jechałem stalionem   napisałem za co a tu prosze mute 2 dni wiec serdecznie pozdrawiam graczy którzy byli w porządku duzo mojej ekipy konczy gre  przez ten sam powód wiec dzieki za gre nie mam zamiaru wracac szybko  a jak takie rzeczy sie dzieja elo.

W dniu 19.01.2016 o 20:49, zbanowany2000 napisał:

Moze wróce jak wróci ekipa samemu grac nie mam zamiaru jak to by był serwer taki jak czerwcu lipcu to bym sie skusił nawet sam grac

Ale mimo to napisze apelacje. Dobrze Ci radzę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin