Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Xiaomi Mi A2

Nukill
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

9 minut temu, Nuk napisał:

Witam. Może ktoś jest obeznany, bądź ma Xiaomi Mi A2 128gb/6gb i powie coś o nim? Zaciekawiły mnie jego parametry, które w stosunku do ceny są całkiem zadziwiające.

według mnie  nie ma 6gb ram  bo mój telefon   ma niby  8gb ram i 64gb pamięci   pamięć się zgadza ale  ramów tyle nie ma  

Hejka

Chciałbym się wypowiedzieć w tym temacie. Co do telefonu, nie posiadam go ja lecz mój kolega i co nie co o nim wiem.

Specyfikacja telefonu jest dość z wysokiej pułki, współpracuje on 4-6 GB RAM (LPDDR4X). Posiada włożenie dwóch kart SIM. Aparat jest podobny do telefonów takich jak ( Iphone X, logo Xiaomi oraz Android One )

Jeśli chodzi o szybkość, płynność telefonu, jest na prawdę znakomita i zdecydowanie lepsza niż jak telefon kosztujący 2 razy więcej. Sam wygląd w sobie jest bardzo ładny i bardziej przyciąga wzrok do siebie niż większość telefonów.

Rozdzielczość telefonu 18:9 ( 2160x1080 ), tak duża rozdzielczość powoduje że barwy są znakomite oraz dość widoczne w słońcu. 

Myślę że jakoś pomogłem, Pozdrawiam :) 

Edytowane przez wizzhehe

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin