Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Barierki Foster Valley

DareK.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, BOCHA. napisał:

Wszędzie te barierki i barierki.... Ogólnie to mapa fajna ale dlaczego przy każdej drodze mają być barierki?? 

Raz na tydzień znajdzie się ktoś, kto zechce skoczyć na lotnisko/wypadnie z zakrętu na tamtym zakręcie. Brak w pobliżu obciążających komputer miejsc (raczej rendering giełdy tam nie dosięga) więc czemu nie.

Przy giełdzie osobiście uważam że wystarczyłyby te barierki przy drodze głównej, bo ludzie często uderzaliby o te drugie barierki(tak jak ktoś wyżej o tym wspomniał)

36 minut temu, DareK. napisał:

Raz na tydzień znajdzie się ktoś, kto zechce skoczyć na lotnisko/wypadnie z zakrętu na tamtym zakręcie. Brak w pobliżu obciążających komputer miejsc (raczej rendering giełdy tam nie dosięga) więc czemu nie.

Przy giełdzie osobiście uważam że wystarczyłyby te barierki przy drodze głównej, bo ludzie często uderzaliby o te drugie barierki(tak jak ktoś wyżej o tym wspomniał)

Rozumie ale DareK wiem że ty umiesz dobrze mapować dlaczego nie zrobisz czegoś bardziej przydatnego, czegoś co się dużo bardziej przyda niż jakieś barierki????

Zobacz możesz np zrobić szpital dla SAMD oraz interior. Ta frakcja męczy się z tymi lagami od długiego czasu. Sam mam rozpoczęty interior oraz mape szpitala ale no wiesz jak jest z pomysłami na mapy. Tak jak już wcześniej mówiłem marnujesz się robiąc te barierki.

Edytowane przez BOCHA.
Dopisałem coś od serducha mojego

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin