Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Pożeganie z banem jeszcze

zbanowany2000
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Ale Knx on ma racje od kiedy w trakcie RP wylatują z auta kolczatki?.. Powinien ktoś z przodu je ustawić i zablokować przejazd dziękuje tyle odemnie

Narazie :) Napisz apelke :)

W Ameryce Policja wywala kolczatki przez okno, w czym tu problem?

Gość Piotrek1408

W Ameryce Policja wywala kolczatki przez okno, w czym tu problem?

Haha :D KupsoneG! A czy ten serwer jest Amerykański? No chyba nie..

Albo że administracja zmieniła nazwę zamiast polski serwer 4life na Amerykański 4life.

A co do SAPD to moim zdaniem powini wszystkich wywalić z SAPD i zrobić to odnowa wszystko odnowa bo tam 3/4 SAPD to nie znają się na podstawowym RP.

I nadal gracze nie są rozumni. Jeżeli mówicie już o 0RP (wyrzucaniu przez nas kolczatek z aut) Zróbcie autorski własny skrypt "NIE WIEM NA CO ŻEBY NIE ZGAPIAĆ OD INNYCH SERWERÓW" Abyśmy mogli zatrzymać pojazd uciekiniera. Zrozumcie jedno na serwerze konkurencyjnym jedzie radiola i silniki graczom się wyłączają i koniec... A u nas my musimy was gonić ścigać(taranować) przez parę minut lub dłużej a po czym coś źle zrobimy od razu skargi i pretensję zrozumcie jesteśmy ludźmi a nie sztuczną inteligencją. A jeżeli wszystko dobrze zrobimy to zaczniecie próbować (umierać lub trollować)... Taka jest prawda i nikt mi tego nie zaprzeczy. Co do Piotrka1408 powiem ci tak ja siedzę w RP 2 lub 3 lata i ogólnie na MTA znam się i wszystko git ale tak jak wyżej mówiłem niektórzy zrobią ci pięknie akcje a niektórzy nie umieją aż tak myśleć i manewrować z pisaniem. Nie każdy pisze szybko i logicznie.

I tak zawszę będziecie narzekać nie wiem czy opłacało mi się to pisać...

Skoro nie odgrywasz RP, to chyba każdego wyborem byłoby lepiej poddać się, gdy policjant już aż tak jest łaskawy i podrzuca Ci kolczatkę pod samochód, a nie daje bana za 0 RP. Ja bym chociaż wolał taką sytuację.
Zamykam, by nie było bólów dupska.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin