Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na gracza Stachuuu212 oraz Shiruu

ManiekWsiun
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick z serwera: ManiekWsiun
Login z serwera: ManiekWsiun
Nick osoby oskarżonej: Stachuuu212 oraz Shiruu
Powód napisania skargi: Naduzywanie rang.

Przybliżona data zdarzenia: 08.12.2018 10:00
Dowody: Zostałeś/aś przeniesiony/a do gracza o nicku Shiruu.
Opis sytuacji: No wiec doszlo do poscigu uciekalem sporo ponad 10 minut i zostaly mi przebite oppony wiec uciekalem na piechote i skoczylem do wody i zaczalem uciekac plynac, ale nagle super policjant tepnal sie do mnie i zakul mnie, a pozniej rozkul mnie i znowu ucieklem, aa super administracja tepnela mnie obok policjanta dlatego sie wylogowalem.
Coś od siebie: Niezbyt fajnie, ze gracze naduzywaja stanowisk.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: W wiadomosciach na priv.

A więc, tak zacząłem za tobą pościg, odwalałeś, skakałeś, wiec non-rp jak ty odwalasz no to nie ma miało sensu dalej tego ciągnąć, chwyciłem cie w kajdanki po czym odegrałem, że chce wciągnąć na pomost to ty zacząłeś uciekać ponownie, no i wtedy poprosiłem aby Cb prze teleportowało bo to nie ma sensu ciągnąć dalej.

Wstawiłbym logi, że wszystko odegrałem ale nie mam

Witam, okazałeś totalne dno jeśli chodzi o RP, Stachu nie mógł Cie zakutego wynieść, wiec odegrał inne rp, które miałeś głęboko w 4 literach. Z tego powodu zostałeś  przeteleportowany do mnie, gdyż nie dało się z Tobą współpracować, a Ty się wylogowałeś. Pragnę Cie uświadomić, że za takie wylogowanie grozi Ci ban.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin