Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

[SELL] Deluxo 1.8 | Shamala | Unikatową Mananę na Lampach !!

adus12135
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Model: Deluxo
ID: 39385
Pojemność silnika: 1.8
Przebieg pojazdu: 3.8k
Dodatki: LPG za 50k - 75dm3,Felgi Cutter,Ogranicznik,CB Radio,Licznik błękitny.

Cena: 375k
Coś od siebie: Fajne autko chyba najszybsze,a napewno jedno z najszybszych w tej cenie,bez UP leci około. 200km/h co jest kosmicznym V-maxem jak na 1.8. Fajnie trzyma się drogi i ma sporo dodatków.Aktualnie ma czarny kolor i nie ma wykrywacza oraz UP1 ( SS jest starszy )

SS’y:

L7Mc7nM.png

Model: Shamal
ID: 41494
Pojemność silnika: 1.6
Przebieg pojazdu: 1k
Dodatki: Klucze dodatkowe.

Cena: 650k do ustalenia ( Nówka bez kluczy w salonie kosztuje 750k )
Coś od siebie: Super Samolocik nie mam pojęcia jaki ma V-max najszybciej leciałem nim 212km/h,ale czy da rade więcej nie mam pojęcia nie sprawdzałem.Super do luźnego latania,żeby się wyczilować na serwerze.
SS’y: https://imgur.com/a/ZxGgXi3

2lwh6Hm.jpg

Model: Manana
ID: 138
Pojemność silnika: 1.6
Przebieg pojazdu: 1.7k
Dodatki: Lampy malinowe ( Aktualnie nie ma ich w montażu ),Licznik pod kolor Lamp,Felgi Cutter malowane na różowo,LPG za 50k - 75dm3,Klucze dodatkowe,Spojler 1139,Progi,Wydech podwójny,Okrągłe lampy przeciwmgielne.

Cena: 140k
Coś od siebie: Super kolekcjonerska mananka na lampach świetnie się prezentuje + jest wyjątkowa ze względu na niziutkie ID. Warto też zwrócić,uwagę że koszt montazu samych lamp licznika i LPG to około 200k + Lampy są aktualnie niedostępne,co napewno też plusuje.
SS’y: SSY troszkę stare,ale od tamtego momentu manana zmieniła tylko Kolor :D

4AVjCKy.jpg

iKKsRj0.jpg

16 godzin temu, Deksone napisał:

Za Deluxo daje Premier 1.6 Lampki Licznik Up1 2klucze itp i dopłacam sporo do uzgodnienia. 

Albo Daje Premier 1.6 Lampki Licznik Up1 2klucze itp i Stratuma 1.6 Lampki Licznik LPG 75l 2klucze i dopłacam 

Ile do premiera dopłacisz jakie lampy i combi czy sedan

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin