Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na St4siek - oskarżony przez Wiktorq

Tysieeek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Należyta treść tematu (przy czym proszę wykluczyć pogrubienie w odpowiednim miejscu)Bezczelne oszustwa + bezpodstawne zabranie pojazdu.

Nick funkcjonariusza: @St4siek

Data i godzina zdarzenia: 14.12.2018 godz. około 16:15

Pełen opis sytuacji: A więc jechałem sobie z kolegą na Kuriera, widziałem uciekającą Glendale przed SAPD, nie utrudniałem pościgu, tylko udałem się na kuriera z kolegą. Gdy dojechałem na ową pracę, po jakiejś 1 min. czasu wjechała rozpędzona Glendala na parking i szybko - POPRAWNIE, zaparkowała ona pojazd, doleciał do mnie kierowca Glendali i wsiadł mi do pojazdu, odjechałem troszkę w głąb parkingu i nagle wbija radiowóz na Kuriera. Objechałem prace dookoła i wyjechałem z kuriera nie zauważalny jadąc z owym uciekinierem. Po jakiś 5 minutach jazdy wróciliśmy na miejsce spotkania (Kuriera) sprawdzić czy pojazd i SAPD nadal tam się znajdują, po czym ujrzeliśmy widok Glendali - POPRAWNIE zaparkowanej i na prawym tylnim kole miała ona założoną blokadę. Dojechałem i pytam się czemu oni chcą zabrać ten pojazd, przecież jest poprawnie zaparkowany. Wtedy dostałem odpowiedź o treści - "Pojazd po pościgu", a ja czy pościg był udany?, podejrzany został złapany? i dostałem wtedy odpowiedź kolejną, ze TAK XDD Ja nie wiem kogo oni ścigali, jak podejrzany jechał ze mną w pojeździe na G. Napisałem, że to nie możliwe, że podejrzany został złapany. Natomiast owy funkcjonariusz nie przyznał się do błędu i dalej oszukiwał obywatela (4Life). Napisałem mu, że jak zabiorą ten pojazd, to napisze skargę na niego, ponieważ pojazd jest zaparkowany poprawnie, a podejrzany nie został schwytany. Na dodatek jak to jest możliwe, że SAPD wie gdzie pojechał pojazd jeżeli zostali na tyle i to bardzo daleko, a na owej pracy stało multum pojazdów. Dodatkowo nie podoba mi się zachowanie owego funkcjonariusza, dość, że bezczelnie kłamał, że podejrzany został schwytany, to jeszcze na koniec rozwalił pojazd (biały sentinel) graczu, bo chciał pokazać jaki jest zdenerwowany...

Mam na dzieję, że zostaną z tej sytuacji wyciągnięte surowe konsekwencje i sprawa nie zakończy się ulgowo dla oskarżonego.

** Proszę o wypowiedź gracza @Komin79 z racji iż, jego dotyczy ta skarga. **

Dowód, który to potwierdza całe zajście: Posiadam owe ss'y, które przedstawiają naszą konwersację i prawidłowo zaparkowany pojazd.

Spoiler

V3Q7NRY.jpg

SOW1h3d.jpg

xOqv3S4.jpg

Ja, Wiktorq zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje.

3 minuty temu, St4siek napisał:

Zaczołem pościg gracz odgrywał 0 rp wjechał na kuriera dostałem laga i wtedy gracza już nie było. Na parkingu stało jego auto którym uciekał wiec brało udział w pościgu i było zarazem po pościgu i poszło na pp za 1500pln.

Jak dla mnie skarga jest bez sensu.

To pozwól teraz na moją wypowiedź.... Jechałem i mijałem was przy tunelu wyjeżdżając z SF i udając się na Red Country, staliście na awaryjnych na boku - a przepraszam oczywiście ty sobie na środeczku stanąłeś, bo co SAPD nie można? XD Po czym ty wysiadłeś a glendala dała w nogę, zanim ty wsiadłeś ponownie do radiowozu, to glendala byłą już na kurierze... A co do tego czy skarga jest bez sensu, to oceni Zarząd Frakcji. Albo nawet i Komisja Spraw Frakcjyjnych.

EDIT: Widzę, że z oskarżonym się nie dogadam, więc proszę tutaj o wypowiedź Zarządu, ponieważ dalej oskarżony BEZCZELNIE KŁAMIE.

Edytowane przez Wiktorq

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin