Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na -BiGfazii oskarżony przez 82120[AFK]

Freezu
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: BiGfazii
    Data i godzina zdarzenia: 2018-12-16  16:54
    Pełen opis sytuacji: Jechałem z kopalni w stronę SF z moim kolega @8218[AFK] gdy wjechałem na most a nie załadowały mi się textury i wpadłem w radiolke po czym BigFazii wysiadl z radiolki wyciagnał pistolet i strzelił mi w opone mimo iż ja nie ucikałem tylko stałem w miejscu po drugie Powinien póścić binda ze wyciaga pistolet z pasu taktycznego czy cos a on nic poprostu wysiadl i do mnie strzlil no i kontynuując przebił mi opone Lewy Przód gdy zapytałem czy zaplaci za to nie odpisal tylko zaczal sie sapać do mnie co ja robie napisalem ze nie zaladowały mi sie textury  nie chcial mi zaplacic za opone to napisałem reporta przyjął go @Axidus*  i kazał nam się dogadać miedzy sobą no to podszedłem to niego i spytałem ponownie czy zaplaci za ta opone to kazał mi zejść  z jezdni stojąc obok na chodniku spytałem ponownie czy zaplaci a on mnie olał nic nie odpisał dlatego pojawiła się tutaj Skarga :)  Proszę ogarnięcie takich pracowników
    Dowód, który to potwierdza całe zajście:

Spoiler

13855091_mta-screen_2018-12-16_17-00-19.

13855090_mta-screen_2018-12-16_16-54-45.

Dobrze, zacznijmy od tego, że kolega wystawił znaki i raczej bylo tam 50km/h, gdzie ty jechałeś ponad 150. Uderzyles z całym impetem w radiolke po czym ani nie przeprosiles ani nic. "Zacząłem się do Ciebie sapac" kolego trochę kultury by się 

przydalo, nie sapalen się do Ciebie tylko grzecznie spytałem się co Ty robisz. Na ss'ie widać wyraźne hamowanie i to Na pewno była duża prędkość. Według mnie powinieneś bardziej uważać na drodze niż jechać v-maxem.

Nie mój problem, że nie ladowaly Ci się textury było jechać wolniej

Edytowane przez BiGfazii
...

@SandPower Racja Wjechałem w radiowóz ale po pierwsze był on pusty po drugie nie uciekałem bo chciałem napisać ze przepraszam textury sie nie ladowały itp ale nie zdążyłem bo on wysiadł z radiolki obok i zaczał odrazu do mnie strzelać przebił mi opone i nagle "co ty robisz? " no to sorry ale jak tak wyglada RP no to ;D  po drugie nie rozjechałbym jakiegoś Manka bo on wogóle nie był przy radiolkach :) 

W dniu 16.12.2018 o 17:41, BiGfazii napisał:

bylo tam 50km/h, gdzie ty jechałeś ponad 150

Więc to, że nie załadowały CI się tekstury to tylko i wyłącznie Twoja wina.

Nie wiem co ma do tego bind z wyciągnięciem broni, była akcja dynamiczna to nie musiał NIC odgrywać.

Cała sytuacja tak jak pisałem wyżej, to tylko i wyłącznie Twoja wina @82120[AFK].

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin