Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na NopeK - Oskarżony przez KubuceQ*

kvbuceq.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: NopeK
 Data i godzina zdarzenia: 17.12.2018 (około godziny 18:20)
 Pełen opis sytuacji: Tak jak widać na nagraniu, jechałem sobie do miasta Las Venturas przez Easter Tunnel po czym kiedy z niego wyjechałem to oskarżony robił manewr wyprzedzania w dodatku nie użył nawet drogowskazów. Odpuściłbym mu, ale z racji, że nawet nie raczył się zatrzymać , przeprosić za zaistniałą sytuację i w dodatku kiedy napisałem mu na pm, że będzie skarga na forum za to, to stwierdził, że mnie nie staranował. https://imgur.com/a/SmVzorJ
 Dowód, który to potwierdza całe zajście:  

Edytowane przez KubuceQ*

No to tak, u mnie w Ciebie nie uderzylem (radiolke mialem cala) Gdy napisales o tym zaplacilem Ci, bo faktycznie wiem ze bylismy blisko a znajac MTA mozliwosc byla ze Cie uderzylem. Na filmie widac ze przejezdzam dalej, bez odbicia sie. Jechales vmaxem gdzie jest 120. Zreszta zaplacilem Ci, co za problem?  Wzor.

Edytowane przez NopeK

A po drugie. Zapłaciłeś mi czyli jednak masz jakiekolwiek poczucie winy ;)

A po trzecie i czwarte. Vmaxem nie jechałem, a nawet jakbym jechał wolniej to jedyne co mogło by się stać to, to że bym się tak mocno od Ciebie nie wybił i nie poleciał bym  tak wysoko do góry.

Kolejny edit. Kiedy zderzyłem się z Tobą to moja prędkość wynosiła +/- 120km/h :) 

Edytowane przez KubuceQ*

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin