Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na St4siek - oskarżony przez Davio*

davio'
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @St4siek
    Data i godzina zdarzenia: 18.12.2018, godzina 21
    Pełen opis sytuacji: No więc zaczynając od początku. Mój dobry kolega @Dekoder prowadził pościg, napisał do mnie wiadomość prywatną, że ucieka, więc ja pojechałem na strefę DM. Dowiedziałem się od kolegów na komunikatorze mumble, że podczas uciekania dekoder zdachował obok ammunation, więc pojechałem moim SandKing'iem w miejsce zdarzenia i jechałem v-max'em, aż tu nagle zobaczyłem miejsce zdarzenia, gdy ujrzałem to miejsce zacząłem hamować, aby nikomu nie zrobić krzywdy, gdyż ja tylko chciałem popatrzeć na dalszy ciąg tej akcji. Wracając do hamowania, nie zdążyłem wyhamować i wjechałem w owego oskarżonego, od razu napisałem do niego sory, a on zaczął do mnie strzelać z Deagla, ależ sytuacja ta nie była planowana. Zaraz po zginięciu napisałem report, z zapytaniem czy ktoś zrobi /tpev na Ammunation. Support zrobił tpev, więc wpisałem komendę i podbiegłem do miejsca zdarzenia i ujrzałem mój pojazd z blokadą. Później zacząłem z animkami i dostałem kicka. Gdy wróciłem na serwer mój pojazd był już na parkingu polijcyjnym, więc pobiegłem tam i był on z powodem "Pojazd porzucony" za 500PLN, ale przecież mój pojazd nie był porzucony.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście:

1 SS - https://zapodaj.net/b946b181505dd.png.html

2 SS - https://imgur.com/a/0plr1OH

Ja, Davio* zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje.

Mam nadzieje że byłeś albo pójdziesz do spowiedzi przed świętami bo tak kłamiesz jak nie wiem co.

A co do skargi no to tak:

Był pościg gracz dekoder wy dachował i został złapany mój kolega Stachu zajął się dekoderem a ja z pomocą kadeta @Samke zająłem się samochodem. Był na środku drogi więc chcieliśmy je dać na pobocze. A ty z kolegami zaczęliście nam przeszkadzać i taranować nas. Mnie sandkingiem taranowałeś napisałem ci żebyś odjechał ( podaje loga) 

Spoiler

[2018-12-18 20:59:03] [Output] : St4siek [11]: odjedz

Jak to napisałem wtedy jeszcze raz mnie przejechałeś więc stwarzałeś  zagrożenie mojego życia i innym osobom będących w pobliżu. Użyłem odpowiednich środków i cię zabiłem. A auto zostało porzucone bez właściciela więc poszło na PP. Jako auto porzucone. A te słowo jakie napisałeś "sorys" dla mnie nic nie wnioskowało ponieważ jak napisałem "odjedz" to przejechałeś mnie, zrobiłeś to specjalnie i z premedytacja.

(( Podaje filmik co był w innej skardze. O to co widać na nim, co policja robi jak się z "taranuje" funkcjonariusza))

Edytowane przez St4siek

Tak jak napisalem, przejechalem Cie nie chcacy za co przeprosilem. Przyjechalem tam po to aby zobaczyc sytuacje, a ty mnie zabiles I jest to naduzywanie broni + do tego powiedziales dla SARA'y ze moj pojazd jest pojazdem porzuconym.

//Sory za bledy pisze z tel

5 godzin temu, Davio* napisał:

Tak jak napisalem, przejechalem Cie nie chcacy za co przeprosilem. Przyjechalem tam po to aby zobaczyc sytuacje, a ty mnie zabiles I jest to naduzywanie broni + do tego powiedziales dla SARA'y ze moj pojazd jest pojazdem porzuconym.

//Sory za bledy pisze z tel

Jak mnie taranowałeś i przeszkadzałeś mi a jak napisałem odjedz to jeszcze raz mnie specjalnie zacząłeś taranować stwarzales zagrożenie życia więc miałem prawo użyć broni. A te twoje słowa nic nie znaczyły ponieważ robiłeś to specjalnie.

36 minut temu, St4siek napisał:

Jak mnie taranowałeś i przeszkadzałeś mi a jak napisałem odjedz to jeszcze raz mnie specjalnie zacząłeś taranować stwarzales zagrożenie życia więc miałem prawo użyć broni. A te twoje słowa nic nie znaczyły ponieważ robiłeś to specjalnie.

Specjalnie? No chyba nie, od dawna nie jestem już w komputerze SAPD, oraz nie otrzymuje kar na serwerze. Skończyłem z odwalaniem, I tylko ty twierdziesz, ze bylo to specjalnie, lecz wcale tak nie bylo. // z tel

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin