Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika Pawelskyyy oskarżony przez Haida.

Senko
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

LAG. Wczoraj miałem identyczną sytuację że znajomym . Mimo wszystko powiem ci tak : Niefortunnie się złożyło że przejeżdżałem obok ciebie i akurat wystąpił lag na który nie mam wpływu. W dodatku pięknie na screenach widać że obok nas stała frakcja SAFD. więc takowy lag miał prawo wystąpić.  Nieważne czy że  strony serwera lub nas obojga.

Dodam jeszcze ,że nie ode mnie zależy działanie swojego/twojego neta lub lagów na serwerze. Więc nie wynika to z mojej ani Twojej winy.

Edytowane przez Pawelskyyy

17 godzin temu, Pawelskyyy napisał:

LAG. Wczoraj miałem identyczną sytuację że znajomym . Mimo wszystko powiem ci tak : Niefortunnie się złożyło że przejeżdżałem obok ciebie i akurat wystąpił lag na który nie mam wpływu. W dodatku pięknie na screenach widać że obok nas stała frakcja SAFD. więc takowy lag miał prawo wystąpić.  Nieważne czy że  strony serwera lub nas obojga.

Dodam jeszcze ,że nie ode mnie zależy działanie swojego/twojego neta lub lagów na serwerze. Więc nie wynika to z mojej ani Twojej win

Szkoda tylko, że takie lagi występują. Wydałem 1000zł na naprawę wczorajszych szkód przez lagi. Dzisiaj ich nie ma, pewnie wina hostingu.

Niestety, na wszystko nie można mieć wpływu, jednakże ze screenów wynika, że @Pawelskyyy przejechał po Twoim pojeździe, więc określ, ile PLN powinien Ci zwrócić za wyrządzone w tamtym miejscu szkody. Tylko nie pisz, że są to szkody rzędu 1000 PLN, bo nie uwierzę, że naprawa premiera tyle kosztuje na serwerze. I nie przytaczaj ogółu problemu, bo my za to nie odpowiadamy.

1 minutę temu, Hyak napisał:

Niestety, na wszystko nie można mieć wpływu, jednakże ze screenów wynika, że @Pawelskyyy przejechał po Twoim pojeździe, więc określ, ile PLN powinien Ci zwrócić za wyrządzone w tamtym miejscu szkody. Tylko nie pisz, że są to szkody rzędu 1000 PLN, bo nie uwierzę, że naprawa premiera tyle kosztuje na serwerze. I nie przytaczaj ogółu problemu, bo my za to nie odpowiadamy.

Mam na myśli ogółem, przez lagi. Naprawa premiera po tym kosztowała 50zł.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin