Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na rekin.rw oskarżony przez AkabaneS

AkabaneS
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @rekin.rw

Data i godzina zdarzenia: 19.12.2018 nie pamietam dokładnie ale chyba w godzinach 19-20

Pełen opis sytuacjijechałem sobie po SF po czym zobaczyłem jak policja kogoś zatrzymuje więc podjechałem sprawdzić co się dzieje okazało się że policjant o nicku rekin.rw zatrzymał gracza nie legitymując się i nie podając powodu zatrzymania. Gracz prosił o powód a ten go zakuł i wsadził go do radiowozu gracz dalej prosił o powód i na końcu dopiero mu go napisał jak już mu podał karę i nawet nie dał mu się wytłumaczyć. 

Dowód, który to potwierdza całe zajściehttps://imgur.com/a/FUgvJcC  screenowałem całą tą sytuacje. Był tam również mój kolega @BL3ND który może potwierdzić to wszystko.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           Ja, AkabaneS zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje.

Witam,

Z perspektywy osób postronnych  (cywilnych) mogło to wyglądać jak zatrzymanie drogowe. Pozwoli Pan że wypowiem się dokładnie, gracz którego zatrzymaliśmy nie wykonywał moich poleceń  (parę razy wydawałem polecenia aby zatrzymał się na poboczu) gracz odpowiedział ucieczką z nagięciem KRD (jechał pod prąd, taranował pojazdy jadące prawidłowym pasem ruchu, ogólnie stwarzał zagrożenie) wtedy ogłosiłem pościg. Jako iż mieliśmy parę patroli w San Fierro chwilę po nadaniu komunikatu radiowego do pociągu dołączyło się około 3 radiowozów. Gdy podejrzany zobaczył jadące z 3 stron radiowozy zatrzymał się, jednak przez to że jak wcześniej wspomniałem stwarzał zagrożenie dla osób postronnych jak i samych funkcjonariuszy San Andreas Police Department. Zablokowaliśmy go radiowozami co widać w dowodach po czym wydałem mu polecenie opuszczenia pojazdu [[Na glebę! ...]] jako iż podejrzany nie reagował, podczas gdy dwóch innych funkcjonariuszy ubezpieczało mnie podszedłem do pojazdu po czym wybiłem w nim szybe, otworzyłem drzwi i wyrzuciłem kierującego pojazdem glebując go i dociskając pałką, po przeszukaniu, gdy nie znalazłem niebezpiecznych przedmiotów został skuty i umieszczony w radiowozie gdzie zostały przedstawione mu zarzuty. 

W pościgu brał udział sam Chief of Police @Skipciu który nie miał zarzutów do wykonanego zatrzymania.

Z poważaniem  

Police Officer III rekin.rw

Edytowane przez rekin.rw

@rekin.rw Mam takie pytanko odnośnie zajścia, otóż chodzi mi o akcje gdy pod koniec ten gracz który został zatrzymany i jeszcze coś się ciebię pytał czy wyjaśnisz mu kilka kwestii został tak potraktowany przez ciebie, chodzi mi o binda którego użyłeś (Moim zdaniem celowo). Jest tam skopiowany log gracza który się nie za ładnie wyraża i ty właśnie użyłeś tego loga w odpowiedzi na jego pytania , co moim zdaniem nie było zbyt miłe, nawet nie przeprosiłeś za użycie tego bezsensownego binda. Pozdrawiam

56 minut temu, BL3ND napisał:

@rekin.rw Mam takie pytanko odnośnie zajścia, otóż chodzi mi o akcje gdy pod koniec ten gracz który został zatrzymany i jeszcze coś się ciebię pytał czy wyjaśnisz mu kilka kwestii został tak potraktowany przez ciebie, chodzi mi o binda którego użyłeś (Moim zdaniem celowo). Jest tam skopiowany log gracza który się nie za ładnie wyraża i ty właśnie użyłeś tego loga w odpowiedzi na jego pytania , co moim zdaniem nie było zbyt miłe, nawet nie przeprosiłeś za użycie tego bezsensownego binda. Pozdrawiam

najmocniej przepraszam, nie zauważyłem że wcisnąłem przycisk z tym bindem, już go usunąłem i obiecuje że to się nie powtórzy.

Ja w całym tym zajściu widziałem tylko trzy radiolki. Twoja radiolke i dwie inne a ty piszesz ze niby trzy dołączyły. A i mówisz też że te radiolki jechały z trzech innych stron co jest jest nie prawda według mnie bo ja jechałem od strony mecha przy wodzie i nie widziałem żeby ktoś jechał od autostrady.

5 minut temu, AkabaneS napisał:

Ja w całym tym zajściu widziałem tylko trzy radiolki. Twoja radiolke i dwie inne a ty piszesz ze niby trzy dołączyły. A i mówisz też że te radiolki jechały z trzech innych stron co jest jest nie prawda według mnie bo ja jechałem od strony mecha przy wodzie i nie widziałem żeby ktoś jechał od autostrady.

Nie ma to znaczenia.

Nie wiem również dlaczego piszecie skargę za akcje która Was nie dotyczyła. Przyjmuje tłumaczenie funkcjonariusza, ponieważ brałem udział w tej akcji i wiem że mówi prawdę. Jednak za tego binda @rekin.rw otrzymujesz wpis do ostrzeżeń. 

Edytowane przez Skipciu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin