Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Sprzedam BAZE/WIELKI DOM w lokalizacji San Fierro, Chinatown

JaneG
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Typ:

Melina - Chociaż jest to willa moim zdaniem, zobaczcię na SS.

ChinaTown.

Cena wynajmu 24h:

150pln

Cena nieruchomości:

Licytacja od 10k, Minimalnę Przebicię 1k, Kup Teraz 50k.

Opis:

Bardzo ładny domek, był ten dom nie dostępny do opłacenia ponieważ jeden z Administratorów opłacił na ileś tam lat.. Chociaż ja go teraz odkupiłem nie dawno temu i dałem za niego sporą sumę. Domek jest bardzo dobrzę schowany, jest OGROMNY i wiele by się tam zmieściło. I najlepszę że czynsz taki mały na taki duży domek itd. :) Zapraszam do licytowania.

SS'y:

cAjF0A8.jpg

Jy4XTBJ.jpg

PfdgQNf.jpg

yHmrYcz.jpg

mSRznNq.jpg

Co ty sie do mnie spinasz! A jak ty nabijasz posty w dziLe pomoc to dobrze jest? Udajesz niewiadomo kogo

Dział pomocy, jaka sama nazwa wskazuję, jest od pomagania, a że JaneG ma dużą wiedzę na temat rzeczy które się tam piszę, woli podzielić się z nami i powiedzieć, co i jak mamy robić w danym momencie.

I na pewno nie spina, tylko mówi prawdę.

Co do domku, pomyśle i dam Ci JaneG znać, czy mnie interesuję, potem Ci napiszę.

Co ty sie do mnie spinasz! A jak ty nabijasz posty w dziLe pomoc to dobrze jest? Udajesz niewiadomo kogo

Proszę już tutaj Sie nie wypisuj, nie rób z tego tematu Off-Topic. To nie ma nic doczynienia z domem który jest tutaj na sprzedasz oraz Ja pomagam Graczom i Administracji nie jak inni mhm... Nie nabijam Sobie postów jak inni bezsensownymi postami. Więc żegnam pana.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin