Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika karoy_, oskarżony przez J.o.K.e.R

Memento.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: J.o.K.e.R
Nick osoby oskarżonej: karoy_
Powód napisania skargi: Zabrał nam szybko auto odegrał 0RP zabrał to auto gdy kolega siedział już w aucie podejrzewam, że nawet nie zrobił ss, zabrał auto było 20 sekund, czekaliśmy na prezent.
Dowody: https://imgur.com/a/smOJJoB

Podejrzewać to ty sobie możesz, robisz skargi nie znając nawet regulaminu SARA? Było 0RP ponieważ: była duża zadyma, zatłoczone miejsce.

A utrudniać mi pracy przepychając lawete to nie musiałeś, by twój koleżka nie poniósł kary za parkowanie jak pod wpływem promili.

Auto może stać i 20 godzin, moge mu wlepić blokade na koło. To że wyszliście z samochodu - porzucając go przy okazji utrudniając ruch pieszym i kierowcom, bo nie potraficie zaparkować jak ludzie to już wasza strata.

10 minut temu, karoy_ napisał:

Podejrzewać to ty sobie możesz, robisz skargi nie znając nawet regulaminu SARA? Było 0RP ponieważ: była duża zadyma, zatłoczone miejsce.

To w takim razie wcale nie będziesz robić RP bo jest "zadyma,zatłoczone miejsce." tylko jak graczy nie będzie to wtedy będziesz robić RP to w takim razie po co jest to całe RP

9 minut temu, karoy_ napisał:

Auto może stać i 20 godzin, moge mu wlepić blokade na koło. To że wyszliście z samochodu - porzucając go przy okazji utrudniając ruch pieszym i kierowcom, bo nie potraficie zaparkować jak ludzie to już wasza strata.

1 minute tylko stało to auto nie przesadzaj zabrałeś nam praktycznie z przed nosa ponieważ chcieliśmy wziąć prezent to nawet taki chamski jesteś ?

7 minut temu, J.o.K.e.R napisał:

To w takim razie wcale nie będziesz robić RP bo jest "zadyma,zatłoczone miejsce." tylko jak graczy nie będzie to wtedy będziesz robić RP to w takim razie po co jest to całe RP

1 minute tylko stało to auto nie przesadzaj zabrałeś nam praktycznie z przed nosa ponieważ chcieliśmy wziąć prezent to nawet taki chamski jesteś ?

nie mam czasu ci nic objaśniać, sobie regulamin przeczytaj.

tylko jedna minuta, to będziesz pamietał że jedna minuta będzie cie kosztowała znowu 500 pln na parkingu jeśli będzie ci szkoda 30 sekund aby zaparkować jak człowiek. - "chamski", czyli każdy z SARA jest chamski? to nasza praca, błagam nie ośmieszaj sam siebie.

2 minuty temu, karoy_ napisał:

tylko jedna minuta, to będziesz pamietał że jedna minuta będzie cie kosztowała znowu 500 pln na parkingu jeśli będzie ci szkoda 30 sekund aby zaparkować jak człowiek. - "chamski", czyli każdy z SARA jest chamski? to nasza praca, błagam nie ośmieszaj sam siebie.

1. Nie mnie tylko kolegę bo ma punkty na forum
2. Nikt jeszcze mi tak auta nie zabrał i nie są chamscy tylko akurat trafiłem na jednego pracownika :) 
3. Ja siebie nie ośmieszam tylko ty się ośmieszasz pisząc "była duża zadyma, zatłoczone miejsce." twoim obowiązkiem jest odgrywanie RP 

5 minut temu, J.o.K.e.R napisał:

1. Nie mnie tylko kolegę bo ma punkty na forum
2. Nikt jeszcze mi tak auta nie zabrał i nie są chamscy tylko akurat trafiłem na jednego pracownika :) 
3. Ja siebie nie ośmieszam tylko ty się ośmieszasz pisząc "była duża zadyma, zatłoczone miejsce." twoim obowiązkiem jest odgrywanie RP 

no cóż, ja miałem jednego delikwenta który zaparkował na chodniku ale tłumaczył się "nie nie, to tylko na minutke bo prezent prezent mi zaraz ucieknie mam tylko 23 godziny i nie umiem zaparkować jak człowiek", inni nie są tak "chamscy"

Edytowane przez karoy_

Pokaż SS na którym widać, jak zaparkowany był pojazd @karoy_.

A co do samej sytuacji, to nie powinieneś holować pojazdu gracza, który wyszedł z niego tylko po prezent. Aczkolwiek jest pewna różnica między prawidłowym zaparkowaniem pojazdu na poboczu, a pozostawieniu go w losowym stanie. Tak więc oczekuję na SS.

21 minut temu, Hyak napisał:

Pokaż SS na którym widać, jak zaparkowany był pojazd @karoy_.

A co do samej sytuacji, to nie powinieneś holować pojazdu gracza, który wyszedł z niego tylko po prezent. Aczkolwiek jest pewna różnica między prawidłowym zaparkowaniem pojazdu na poboczu, a pozostawieniu go w losowym stanie. Tak więc oczekuję na SS.

https://imgur.com/a/KGEShQc

gdy już nałożyłem blokade, zrobiłem ss - to zorientowali się że źle staneli i przybiegneli, jeden pchał lawete, drugi próbował uciekać. Jak widać troche czasu mineło gdy ten samochód stał co widać po chacie, i tym że auto stało na chodniku więc blokada była troche zbugowana i musiałem 3 razy ją zakładać ;). Były prezenty = ruchliwa ulica oraz chodnik.

Parkowanie na chodniku, nie używając nawet awaryjnych, z włączonym silnikiem? - gdy obok są wolne miejsca? Nie uważam tego za parkowanie prawidłowe.

A kłamstwa oskarżającego który nie zna regulaminu "moim obowiązkiem jest odgrywanie RP"? Słabe zachowanie.

Skoro byli tylko odebrać prezent to po co zabrałeś im pojazd? To działa na tej samej zasadzie, jakby ktoś wyszedł z pojazdu odebrać gotówkę z bankomatu. Zabronione jest holowanie takich pojazdów i powinieneś o tym wiedzieć.

Edytowane przez Hyak

59 minut temu, Hyak napisał:

Skoro byli tylko odebrać prezent to po co zabrałeś im pojazd? To działa na tej samej zasadzie, jakby ktoś wyszedł z pojazdu odebrać gotówkę z bankomatu. Zabronione jest holowanie takich pojazdów i powinieneś o tym wiedzieć.

Skąd mam wiedzieć czy biegną do Los Santos na magazyny, czy po prezent parę metrów dalej. Rozumiem gdyby nie było zbytnio graczy, ani miejsc parkingowych. Ale centralnie obok był parking, a ulica strasznie ruchliwa.

Gdyby wytłumaczyli sytuacje, cokolwiek napisali gdy tam byłem - rozumiem, ale dodatkowo przepychanie lawety i próba ucieczki?

Edytowane przez karoy_

Zdaje sobie z tego sprawę że dostanę pkt za wypowiedź.

Wczoraj gdy zabierałeś auto z pod SF Spawn 1 również nie odegrałeś rp, sprawdziłeś pojazd suszarką, wsiadłeś do lawety, zabrałeś auto i odjechałeś.
Gdy chciałem ci zwrócić uwagę zablokowałeś PM dla mnie. Po to masz odgrywać RP żeby wyglądało to realnie tj. jak w prawdziwej pracy, odgrywanie RP nie boli.
Jak zabierasz auto lawetą to nie stój na środku drogi tylko staraj się stanąć tak żeby nie blokować przejazdu, a ty stanąłeś na środku skrzyżowania bez świateł awaryjnych blokując przejazd każdemu.

Później gdy jechałem sobie spokojnie nie przeszkadzając nikomu, wożąc się po SF dla zabawy wjechałeś we mnie.
Nie chciałem cię zgłaszać żeby nie robić ci problemu ale widzę że robisz to samo dalej.

SS z taranowania mnie: https://imgur.com/a/s6tVZOD

Będąc we frakcji musisz bardziej przestrzegać regulaminu niż zwykły gracz, pozdrawiam.

Po przeanalizowaniu całego tematu od nowa stwierdzam, iż pojazd został odholowany słusznie. Jeżeli były wolne miejsca parkingowe, a była masa osób  w tym miejscu to mogłeś się pofatygować i zaparkować jak człowiek. Co do Twojej wypowiedzi @Xezario - jeżeli masz jakieś osobiste wąty to złóż osobną skargę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin