Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na K4nciasty - oskarżony przez Kapixooon

Kapixooon
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: K4nciasty
    Data i godzina zdarzenia:27.12.2018 kolo 1:10
    Pełen opis sytuacji: Pojechałem z kumplem o nicku ZiomOpel naprawic jego perełke (zr-350). Nagle owy funkcjonariusz podszedl domnie z mutem wyjał giwere i zacząl strzelac(zabił mnie). Myśle ze należy mu lota i blacklista bma.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście:  https://imgur.com/a/EQo1GVr

Ja, Kapixooon zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

39 minut temu, Kapixooon napisał:

Nick funkcjonariusza: K4nciasty
    Data i godzina zdarzenia:27.12.2018 kolo 1:10
    Pełen opis sytuacji: Pojechałem z kumplem o nicku ZiomOpel naprawic jego perełke (zr-350). Nagle owy funkcjonariusz podszedl domnie z mutem wyjał giwere i zacząl strzelac(zabił mnie). Myśle ze należy mu lota i blacklista bma.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście:  https://imgur.com/a/EQo1GVr

Ja, Kapixooon zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

33 minuty temu, ZiomOpel napisał:

Dodam iż gracz oprócz zabicia mnie i kolegi strzelał do innych graczy i ich zabijał. Mam nadzieje ze gracz zostanie ukarany

Witam, chciałbym przeprosić was za to co zrobił osobnik, który włamał się na moje konto. Nie wiem dokładnie co tam się działo, lecz przepraszam każdego, któremu osoba włamująca się zaszkodziła.

Teraz, K4nciasty napisał:

Witam, chciałbym przeprosić was za to co zrobił osobnik, który włamał się na moje konto. Nie wiem dokładnie co tam się działo, lecz przepraszam każdego, któremu osoba włamująca się zaszkodziła.

Nie wiem za co przepraszasz skoro to nie twoja wina :/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin