Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Rekord magazynu

Nemlik
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, żyję z przekonaniem, że rekord na magazynie należy do mnie i posiadam takowy dowód https://imgur.com/a/YLkqO9M.

Trafiam na ludzi co mówią, że byli ludzie co mieli po 60 tysięcy skrzyń. Ktoś posiada dowód na to? Na pewno jeśli ktoś rozwalił system po całości to ma na to dowód.

Po prostu czysta ciekawość czy jednak rekord należy do mnie, czy nie.

Wy macie jakis problem ze soba? Napisalem ten temat bo jak zajde na magazyn mi niektorzy pisza ze byli ludzie co mieli po niewiadomo ile skrzyn. Skoro jest taka osoba to ma na to dowod, ja mam dowod na moj oficjalny rekord i jestem ciekaw czy ktos ma wiecej. Ja wiem, ze to jest off-top, ale jak potrzebujecie sie na kims wyzyc to ugryzcie sie w jezyk..

I co jak się okaże, że to będzie rekord na serwerze to co będziesz się szczycił? Że jesteś najlepszy?

Jak chciałeś się dowiedzieć to mogłeś napisać tak: Jaki jest rekord skrzyń na magazynie? I czy macie jakieś ssy?

Edytowane przez R@fal

11 minut temu, R@fal napisał:

I co jak się okaże, że to będzie rekord na serwerze to co będziesz się szczycił? Że jesteś najlepszy?

Jak chciałeś się dowiedzieć to mogłeś napisać tak: Jaki jest rekord skrzyń na magazynie? I czy macie jakieś ssy?

Jakos nie szczyce sie tym za specjalnie do tej pory, a ciagle mysle ze do mnie nalezy rekord. Dalem specjalnie porownanie by ludzie wiedzieli od jakich kwot sie odzywac, bo ktos moglby wkleic 25k skrzyn i powiedziec ze on ma najlepszy rekord. Czemu wy pałacie nienawiscia w tym temacie? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin