Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika Wojtek. , oskarżony przez ProGilow.

ProGilow.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: ProGilow.
Nick osoby oskarżonej: Wojtek.
Powód napisania skargi: No więc tak, zamieniająć sie z graczem o nicku DoXesLive* kolega źle zaparkował auto. Zamienilismy sie i wyszedłem na zewnątrz urzedu a wasz pracownik o nicku Flex juz zabierał się za moje auto. Spoko, bylo zle zaparkowane masz prawo zabezpieczyć auto i wezwać lawete. Nic by źle nie było gdyby Twój kolega Wojtek. nie zapomniał o RP. Siedziałem w tym zabieranym przez was aucie, gdy szanowny pracownik Wojtek. podjechał i poprostu zabrał auto wyrzucając mnie z niego. Chodzi mi tu o rp, kiedys będąc we frakcji SAPD uczyli mnie ze podstawą zawsze jest wykonanie RP. Na ssach widac gdzie sie upominam o rp. 
Dowody: https://imgur.com/a/gYNTwnf            Niestety nie mam jak zabiera auto ale wszystko w sumie widac (chodzi o czat) 

Prosze o rozpatrzenie mojej skargi, w razie jakichkolwiek pytań, wyjaśnień proszę oczekiwać moich odpowiedzi.

Pełniąc służbę w pojeździe patrolowym zapytałem, czy ktoś jest wolny. Odezwał się Wojtek. i przyjechał pod urząd. Po jego przybyciu skierowałem się od razu na bazę, ponieważ nie było wystarczającej ilości lawet w terenie, abym dalej mógł pełnić służbę w pojeździe patrolowym. Możliwe ze @Wojtek. nieodegrał RP ze względu na tłok jaki panował na panelu dyspozytornii, ale to są tylko i wyłącznie moje przypuszczenia.

PS. Twój kolega nie zaparkował źle pojazdu (Rancher), tylko go porzucił nawet nie stawiając obok miejsca parkingowego. 

Edytowane przez flex.

Auto było zaparkowane lecz hamulec ręczny nie był zaciągnięty. Pomimo wszystkiego twój kolega nie może zabrać pojazdu w którym znajduje się dana osoba. Skargę napisałem prawidłową i czekam na jej rozpatrzenie. 

Edytowane przez ProGilow.

Zostałem poproszony o przyjazd przez  @flex. , kiedy pojawiłem się na miejscu od razu podjechałem lawetą do pojazdu z blokadą obok, którego stał felx.

@flex. poinformował mnie o powodzie z jakim mam wstawić pojazd na pp, więc wykonałem ss i wciągnąłem pojazd aby nie blokować parkingu.

Nie zwracam uwagi na to czy gracz siedzi w pojeździe gdyż w większości przypadków olewają oni nas i nie chcą z niego wysiadać, dla tego też aby uniknąć kłótni zrobiłem wciągnąłem pojazd i odjechałem.

Sorki ale dla mnie Twoje wytłumaczenie jest bezsensowne. Dostałeś zgłoszenie to trzeba zająć się tym porządnie, tego chyba uczą w akademiach przez którą napewno przeszedłeś. Po 2 piszesz ze "flex" stał przy pojeździe, lecz wyżej flex pisał że odrazu po twoim przyjeździe on udał się na bazę. Nie odegrałes akcji RP która powinieneś wykonać. Zwykły gracz pewnie nie interesował by się tym ale Ja jako ze przeszedłem trochę na tym serwerze i robiłem rzeczy o których nawet nie masz pojęcia postanowiłem napisać tą słuszną skargę na Ciebie. RP to podstawa w czasie służby we frakcji. Aa no tak i jako ze byłeś na służbie to powinieneś dawać dobry przykład którego teraz nie pokazałeś. Czekam na podjęcie decyzji o skardze przez zarząd frakcji.

Pozwolę sobie przytoczyć punkt z regulaminu frakcji San Andreas Road Assistance (dokładniej z "Postanowień ogólnych"), który jest dostępny publicznie na forum.

§13. Pracownik nie ma obowiązku odegrania akcji RP odholowując pojazd z giełdy/z miejsca zatłoczonego oraz z miejsca, w którym nie ma w pobliżu graczy lub w momencie, gdy jest natłok wezwań.

Jak wcześniej @Wojtek. wspomniał nie chciał blokować ruchu/parkingu na urzędzie.

Edytowane przez flex.

Tak jak @flex. napisał według regulaminu nie musiałem odgrywać rp w tym przypadku jako dowód dołączam ss: https://imgur.com/a/fGgdzgI  na którym widać że twój pojazd blokuje przejazd dodatkowo lawetą blokowałem wjazd dla tego zdecydowałem się nie odgrywać rp.

Nie mam ssów lecz tam żadnego tłoku nie było. Podjechał, zabrał auto w którym się znajdowałem. Mowie jeszcze raz RP to podstawa nawet w takich sprawach. A po drugie, tam jest tyle miejsca ze nikomu by nawet nie przeszkadzał gdyby chociaż próbował odegrać RP. 

Jak juz pisałem w powyższej skardze zostałem dopiero właścicielem tego pojazdu, pisałem do Ciebie Flex o tym lecz miałeś to za przeproszeniem gdzieś. Skarga jak najbardziej słuszna bo macie dawać przykład gracza. 

Na twoim ssie widać kto był ostatnim kierowca tego auta. Pisałem to Flexowi lecz nie sluchwał. Dodam że nie miałem nawet chwili żeby przeparkowac auta po kupnie bo juz byla założona blokada. 

Dam wam rade chłopaki jeśli nie szukacie problemów to posłuchajcie czasem graczy. Dajcie przykład i nie zachowujcie się jak tak zwane Cjoty lecz wysłuchajcie i zróbcie coś dla dobra graczy i siebie. 

Auto było tak postawione ze na spokojnie mogles podjechać z drugiej strony i zrobić RP lecz poszedłes na łatwiznę a za to trzeba brać odpowiedzialność.

Czekam na podjęcie decyzji przez zarząd frakcji. 

Nieprawidłowo zaparkowany pojazd = nieprawidłowo zaparkowany pojazd. Jako były funkcjonariusz powinieneś wiedzieć jak parkować i przestrzegać innych przed tym, żeby nie pozostawiali swoich pojazdów jak im się żywnie podoba. 

Co do akcji RP - w takich miejscach nieobowiązkowe jest odgrywanie akcji. Głównie ze względu na blokowanie parkingu innym graczom/utrudnianie przejazdu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin