Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

oddam 10k i okolo 800-900PP

Tabasko
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Jedyne co musisz zrobić to polubić ten post i napisac na co przeznaczysz te pieniądze! 

Wykażcie sie kreatywnością!!

a jak zapytacie dlaczego to odpowiedź jest prosta 4life poprostu mi się znudził na pewno kiedyś wrócę ale będe chcial zaczac od 0!

Edytowane przez Tabasko

Aktualnie zbieram pieniążki na skończenie projektu Walton (id: 1397) na 2.2 full tune. Oczywiście sporo pieniążków na taką zabawe potrzeba i stopniowo wiem, że to osiągne. Jednak nie ukrywam te 10.000 pln, by mi się przydało na dołożenie owej kwoty do projektu. A co do punktów premium, to też super sprawa - dzięki nim lepiej mi się zarabia w sensie większe zarobki są i same praktycznie korzyści, to też bym nie narzekał :) Dodam, iż pieniążki nie pójdą w nie zapomnienie... ponieważ Walton ze mną zostanie na ZAWSZE! Dlatego chcę go zmodyfikować do 2.2 FT i ustawić pięknie na bazie <3 Pozdrawiam Serdecznie :)

5 minut temu, Wiktorq napisał:

Aktualnie zbieram pieniążki na skończenie projektu Walton (id: 1397) na 2.2 full tune. Oczywiście sporo pieniążków na taką zabawe potrzeba i stopniowo wiem, że to osiągne. Jednak nie ukrywam te 10.000 pln, by mi się przydało na dołożenie owej kwoty do projektu. A co do punktów premium, to też super sprawa - dzięki nim lepiej mi się zarabia w sensie większe zarobki są i same praktycznie korzyści, to też bym nie narzekał :) Dodam, iż pieniążki nie pójdą w nie zapomnienie... ponieważ Walton ze mną zostanie na ZAWSZE! Dlatego chcę go zmodyfikować do 2.2 FT i ustawić pięknie na bazie <3 Pozdrawiam Serdecznie :)

Moj piekny walton bedzie jeszcze piekniejszy, musisz mi go kiedy pokazac, znaczy teraz juz twoj :3

Aktualnie zbieram pieniążki na skończenie projektu Glendale na 2.2 full tune. Oczywiście sporo pieniążków na zrobienie Glendali trzeba ale ja jak się uprę to osiągnę ten cel. A co do punktów premium bardzo są przydatne lepiej się zarabia szybciej się zbiera punkty premium a bez punktów premium to jest średnio.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin